ZVEZDA ODRADILA DRUGI TRENING U SLOVENIJI: Izabranici Dejana Stankovića spremni za sutrašnju utakmicu! (FOTO) (VIDEO)

Sjajna atmosfera vlada u ekipi.

Izabranici Dejana Stankovica su izašli na teren na Brdu Kod Kranja u 17 časova i 30 minuta i odradili drugi trening tokom pripremnog ciklusa u Slowenisch.

Za razliku od prepodnevnih časova, crveno-bele sačekalo je nešto prijatnije vreme. Intenzitet rada je u popodnevnim časovima bio je za nijansu slabiji nego na prvom treningu. Odmah podeljeni u dve grupe, igrači su počeli sa zagrevanjem i aktivacijom za koju je bio zadužen kondicioni deo stručnog štaba predvođen trenerom Federikom Panoćinijem. Brzo se prešlo na zagrevanje sa loptom, a ovoga puta igrači su razgibavali gornji deo tela dodavajući loptu rukama. Usledile su mnoge varijacije upravo ove vežbe, a uključen je i pas nogom. Poraženu ekipu dočekale su vežbe snage, a atmosfera je bila zaista odlična tokom uvodnog dela rada.

Sa druge strane golmani su naporno radili pod budnim okom trenera Đanluiđija Brivia, a akcenat je bio na brzoj reakciji i refleksnim intervencijama.

Usledio je nešto rasterećeniji deo treninga za izabranike Dejana Stankovica koji su zaigrali popularnu „ševu“. Trojica fudbalera nalazila su se u krugu i pokušavala da oduzmu loptu. Iako je ova vežba slabijeg intenziteta, fokus je bio na brzom pronalaženju pravog rešenja i jačanju pregleda igre, uz reakciju na izgubljenu loptu.

Nakon pauze za osveženje, postavljeni su golovi na sredinu terena okrenuti „leđima“ jedan prema drugom na taj način je sve bilo spremno za dalji deo treninga. Usledila je nova igra, a ponovo je stručni štab imao mnoge pohvalne reči za naše fudbalere, naročito Nenad Sakic koji je bodrio igrače tokom čitavog rada.


El Fardu Ben, Kings Kangva und Osman Bukari radili su na fizičkoj pripremi i podizanju kondicije na zasebnom delu terena. Samu završnicu treninga ukrasila je igra na dva gola na „skraćenom“ terenu. Upravo na taj način crveno-beli su završili drugi trening na pripremama u Slowenisch i otišli na zasluženi odmor kako bi se pripremili za prvi kontrolni meč protiv NK Brava, koji je na programu sutra od 19 časova u Laibach.


Source: Sportske vesti – HotSport by hotsport.rs.

*The article has been translated based on the content of Sportske vesti – HotSport by hotsport.rs. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!