Xiaomi bestätigt Mi Band 7, jetzt mit gutem Fitness-Zugang

Xiaomi ist seit 2022 offiziell in Fitness erschienen, Mi Band 7. Așa cum ne-am obișnuit de câțiva ani, cea mai populară dintre brățările producătorului chinez, prime mici upgrade-uri care apropie acest dispozitiv mai multi de ideea intelligent, cu display mai mare și noi funcții de monitorizare, cât și suport pentru alte capabilități avansate.

Mi Band 7 von Xiaomi vine cu un ecran mai mare

Anunțul a fost făcut în China, unde noua brățară de fitness se lansează în doar câteva zile, pe 24 mai. Aceasta va fi distribuită și în restul lumii în viitorul apropiat, dar nu știm informații despre preț. Ce știm însă este că în locul ecranului de 1,56” de anul trecut, care oricum era mai mare decât cel de pe Mi Band 5, noul Mi Band 7 are un ecran de 1,62”.

Se pare că spațiul extra va fi folosit pentru a afișa mai multe informații pe ecranul principal, pentru a naviga mai puțin prin meniuri. De asemenea, informațiile vor fi afișate într-un format mai mare, deci vor fi mai ușor de citit ao privire rapidă. Forma și dimensiunile noii brățări nu par să fie însă foarte diferite față de generațiile anterioare.

In China, cel puțin, Xiaomi Mi Band 7 va fi echipată și cu NFC, deci va putea fi folosită pentru plăți contactless. Nu știm dacă aceeastă funcție va fi disponibilă în alte regiuni, dar știm că va integra senzori de monitorizare a activității sportive și a sănătății, precum senzor de puls, pulsoximetru, și accelerometru, care sunt acum standard pe astfel de dispozitive.

Xiaomi Mi Band 7 2

Prețul acestor brățări este de obicei undeva în jurul a 50-60 euro, cu versiunea cu NFC la un preț puțin mai mare. Astfel, în România, Mi Band 7 ar putea intra în ofertă la un preț între 250 și 300 de lei.

Sursa: Android-Behörde


Source: Go4IT by www.go4it.ro.

*The article has been translated based on the content of Go4IT by www.go4it.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!