Vezetett Belgrádban, megis kikapott a Topolya


2022. April 27. Woche 17:32

A topolyaiak a szerb rájátszásban egymás után játszottak a Crvena Zvezdával és a Partizannal, és egyik meccsből sem jöttek ki jól. Még élnek az európai remények.

Szerb Szuperliga, Rájátszás, 3. Forduló:
Partizan Beograd–Topolyai SC 4–1 (2–1)
Belgrád, Partizan Stadion, V: M. Mitics
Gólszerző: Natkho 41., Ricardo 44., Miljkovics 48., Jovics 62., krank. Vukics 31.

Partizan: Popovics – Lutovac (Zsivkovics, 61.), Miletics, Vujacsics (Szanicsanin 37.), Miljkovics – Zdjelar, Jojics (Markovics, 37.) – Menig (Jetvovics, 59.), Natkho, Terzics (N. Jovics, 59.). ) – Ricardo. Edző: Alekszandar Sztanojevics

TSC: Filipovics – Petrovics, Sztojkovics, Antonics, Varga – Bocskay (Sztanojlovics, 75.), Djakovac (Doucoure, 75.) – Ratkov (Milicsevics, 75.), Banjac (Mircsevszki, 75.), Sztanojev – Vukics. Edző: Zsarko Lazetics

EIN Nemzeti Sport tudósítása szerint a topolyaiak kiválóan kezdték a bombafavorit otthonában a meccset, uralták az első félórát, aminek meg is lett az eredménye: a magyar légiós, Bocskay Bertalan gólpasszából Stefan Vukic talált be. A gól után megrázta magát a Partizan és még az első félidőben megfordította az állást.

A második félidőben gyorsan eldőltek a fontos dolgok, a belgrádiak megint betaláltak, végül simán nyerték meg a meccset. A Topolya nem áll rosszul, jelenleg az ötödik a rájátszásban, de az előtte állóknak jóval nehezebb a sorsolásuk, így megvan az esély az első négy közé kerülésre ist. Ha a Crvena Zvezda vagy a Partizan nyeri meg a Szerb Kupát, akkor az ötödik helyről is ki lehet jutni Európába.


Source: molcsapat.hu by molcsapat.hu.

*The article has been translated based on the content of molcsapat.hu by molcsapat.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!