Vasile Dîncu, la petrecerea de titlu a CFR-ului! Cu cine a stat la masă


CFR Cluj a sărbătorit aseară cel de-al cincilea titlu consecutiv și al optulea din istoria de peste 100 de ani a clubului. Victoria cu Universitatea Craiova, Scor 2-1, ein Pornofest in Gruia.

Jucătorii și staff-ul ardelenilor au primit trofeul immediat după partida cu Universitatea Craiova, apoi au mers împreună la un local din Cluj pentru a continua sărbătoarea. Campioana a avut totul pregătit, începând de la muzică, unde a cantat Adi de la Vâlcea, și până la mancare și băutură.

Vasile Dîncu, prezent la petrecerea de titlu a lui CFR Cluj!

Totuși, la petrecere a apărut și un invitat surpriză! E vorba despre Vasile Dîncu, ministrul Apărării, și omul care e bun prieten și sfătuitor cu Răzvan Burleanu, președintele FRF. De altfel, institutul de sondare IRES, pe care actualul ministru îl controlează, a avut mai multe contracte cu FRF. O altă titulatură a lui Vasile Dîncu e cea de apărător a stadionului Steauadupă ce a transmis celor de la FCSB că au interzis să intre pe noua arenă din Ghencea.

Vasile Dîncu e un apropiat al ardelenilor, el fiind prezent și la petrecerile din trecut ale clubului, dar și la multe meciuri de fotbal. Ministrul Apărării Naționale sa salutat cu Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, și a stat la masă cu preşedintele campioanei, Cristi Balaj.

Imaginea reprezentativă în care se află Vasile Dîncu alături de Dan Petrescu și de Neluțu Varga a fost realizată după câștigarea titlului din 2019.

Gigi Becali, acuzații grave la adresa lui Dîncu!

Gigi Becali chiar a lansat o serie de acuzații grave la adresa ministrului Vasile Dîncudupă ce acesta din urmă a anunţat că FCSB nu poate juca pe Stadionul Steaua.

„Nu mă mai supăr, nu mă mai enervez. Nu avem ce să facem… Singurul lucru e să schimbăm politicienii, să vină oamnei care să aibă dreptate. Dacă e Dîncu ministru… ce să vrei de la el…Ce face Putin, așa face și el. E fricos, e vai de capul lui. Stăm de frica? Îi e frică de galerie?

Asăzi mă gândeam să facem un protest ca să instigăm la neplătirea taxelor, toate societățile mele și ceilalți români… Să nu mai plătim taxe și impozite, stadionul e făcut din banii nostri. Noi bin dat banii, ăia CSA, o să distrug eu și numele ăla, cheltuie două milioane de euro. Am făcut cerere peste cerere și le e frică să dea raspuns pentru că trebuie să fie semnat de cineva și e penal. Fac petiție ca să se ia o poziție. O să vorbesc cu Simion pentru că ăla e singurul care poate face ceva, are bărbăție.

Are interese cu CFR (nr Vasile Dîncu), eu așa am auzit că are interese acolo. Nu știu ce sind el acolo, nu vreau să vorbesc mai multe. Nu știu, așa am auzit (nr că Dîncu sind bani investiți la CFR). Nu conteaza asta. Sunt 10 milioane de oameni care ar vota ca să jucăm acolo, e un meci important, interesant”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Joacă fotbal de la vârsta de 7 ani și știe cam toate secretele acestui sport, mai ales când vine vorba despre defensiva unei echipe. Datorită iubirii față de „sportul rege” a decis să se dedice în totalitate acestuia și a luat drumul jurnalismului sportiv. În urma studiilor superioare … citește mai mult
Fotbalul este viața lui. Actualul Redactor-șef al ProSport sa îndrăgostit de Sportul Rege pe vremea Generației de Aur și a jucat, el însuși, la nivel de juniori, pentru formațiile de Liga 1 Rocar și FC Național mai bine de 11 ani. A absolvit Colegiul Național Tudor Vianu, dar pasiunea … citește mai mult

Source: Prosport by www.prosport.ro.

*The article has been translated based on the content of Prosport by www.prosport.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!