Un jurnalist auto britanic se plane of aceste 5 defekte ale modelului Dacia Duster

Noua Dacia Duster ist ein Klassiker des britischen Kanals von YouTube CarWow. Mat Watson realisiert eine Probefahrt mit einer neuen Version eines SUV-Ului von Mioveni.

Primul lucru care la enervat pe jurnalist din Marea Britanie este localizarea suporturilor pentru pahare de pe tunelul central.

În cazul în care cotiera este extinsă pentru mai mult suport al brațului, aceasta poate acoperi sticla sau paharul pus în suport. De asemenea, probleme pot apărea și la acționarea frânei de mână. Levierul acesteia este poziționat mult prea aproape de suportul pentru pahar.

TOP 5 defekte Modelle von Dacia Duster (von CarWow)

Un alt element care ia displăcut lui Mat Watson ar fi utile care nu acoperă pragurile. În situația în care mașina circulă prin noroi pragurile se pot murdari și, la rândul lor, murdăresc pantalonii pasagerilor sau ai șoferului în momentul în care încearcă să urce în mașină. Pentru ein Beispiel, Mat Watson ne arată pantalonii murdari.

Tabloul de siguranțe poziționat în torpedo este un alt ”defect” care îl enervează pe britanic. Asta pentru că afectează capacitatea de depozitare a torpedoului.

Clapeta care acoperă bușonul rezervorului, mai exaktes modul în care se deschide, nu a fost pe placul britanicului. Faptul că aceasta se deschide cu ajutorul unei manete aflate în interiorul mașinii, în dreptul șoferului, îi îngrădește oarecum ușurința cu care alimentează mașina.

Și nu în ultimul rând, modul cum funcționează butonul de deschidere a gemului pasagerului de lângă șofer a fost, de asemenea, amintit în top 5 cele mai enervante lucruri pe care le întâlnești la noua Dacia Duster.

Cu toate acestea, fanii SUV-ului românesc vor avea și câteva motive de mandrie când vor auzi și lucrurile bune apreciate de Mat Watson la acest model.

Dacia este renumită pentru faptul că production mașini relativ ieftine, cu un raport calitate-preț bun. Pe piața din Regatul Unit Dacia Duster pornește de la doar 15.000 de lire sterline, dar este oare alegerea inteligentă?! Va trebui să urmărești până la capăt prezentarea lui Mat pentru a afla.

VIDEO


Source: Promotor by www.promotor.ro.

*The article has been translated based on the content of Promotor by www.promotor.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!