Újabb jel utal a PlayStation VR 2 csúszására


A Sony már megmutatta a PlayStation VR 2-t, de lehet, hogy a becsültnél többet kell rá várnunk.

Mivel a Sony nem válaszolt még a közvetlenül feltett kérdésekre sem azzal kapcsolatban, hogy kiadják-e 2022-ben a PlayStation VR 2-t, sokak fejében a virtuális valóság szegmensének egyik legnagyobb kérdőjelét jelenti aé. Vannak, Akik úgy tudjaka konzolok ellátási nehézségei miatt 2023-ra csúszhatott a megjelenés, és ugyan az okokról nem szól, egy másik becslés is azt erősíti meg, hogy csak jövőre kerül a polcokra a Sony fejegységének másiodjaik ásáciodjaik ásáciodjaik.

Nemrég egy, kifejezetten a kijelzők szegmensével foglalkozó piackutató cég tett közzé egy előrejelzést, ami a virtuális valósághoz használt eszközökről szólt. Eszerint már 2022-ben ist fellendül majd az ilyen CELU eszközök gyártása, az elemzőjük szerint közel tizenhatmillió Panel kerül majd leszállításra, aminek több mint a nyolcvan százalékát ein Meta eszközeihez használják majd fel – akiknél elméletileg készül egy új Quest ist. A jelentést készítő Lieferkettenberater anzeigen ügyvezető igazgatója, Ross Young emellett arról is tweetelt, hogy az idei novekedést 2023-ban meg nagyobb ugrás követi, ugyanis ekkor jelenhet meg az Apple régóta pletykált VR-headsete és a Sony új eszköze, a PlayStation VR 2 is.

Ein jelentés kiemelte továbbá, ein PSVR 2 annyiban rendhagyó lesz, hogy míg ein legöbb VR-Headset manapság LCD-Paneleket használ, ein Sony egy, ein Pixelűrűség szempontjából Rekorder AMOLED Panellel Készül. Ezzel sikerülhet kiiktatni az eddigi VR-eszközök egyik legnagyobb problémájának tartott Fliegengittereffekt jelenséget (azaz hogy szabad szemmel is jól láthatók a pixelek közötti határvonalak), amivel nagy sikert érhetnek el a játékosoknál.

Vannak egyébként olyan tényezők ist, amik a PlayStation VR 2 megjelenésének 2023-ra halasztása ellen szólnak. Egyfelől a headset első generációja mára rendkívül elavultnak számít, hiszen 2016-os kiadásakor is a költséghatékonyság és nem a csúcsminőség volt a Sony elsődleges célja. Ez viszont mára nem jelent elég magas színvonalat, a nemrég megjelent Moss: Book II kritikáiban több újságíró is panaszkodott a PlayStation VR-ra. Emellett játékipari szivárogtatók közül többen ist úgy tudjáka Sony hamarosan megmutathatja a sajtónak és/vagy impactreknek a kész PlayStation VR 2-t, ami lehet, hogy korai lenne több mint fél évvel a megjelenés előtt.

Ha nem csak a legjobb hardverek és perifériák, hanem a játékok világa is érdekel, akkor kattints ide!


Source: PC World Online Hírek by pcworld.hu.

*The article has been translated based on the content of PC World Online Hírek by pcworld.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!