Tömzsibb lehet csukva ein Galaxy Z Fold4

Nem lesz annyira kezes, mint az Oppo Find N, de jó irányban változhat a képernyőarány.

Hirdetés

Apróbb mérete és könnennyebb kivitele miatt is capósabb a Galaxy Z Flip3 a Z Fold3-nál, it úgy hallani, hogy a kagylótelefonhoz rendelt idén toöbb componenst a Samsung. Ettől még a trendszetter Z Fold4 lesz a márkánál az igazi, hajlítható zászlóshajó, és szóba került már a Snapdragon 8 Gen1+ chip az exynosos vitákat kikerülve, az S Pen elhelyezése a házban (azért arra kíváncsiak vagyunk, hogyan f .

A friss pletykák most előnyösebb képarányról szólnak, ami a csukott használatot könnyítheti meg. A 7,6″ körüli képátló maradhat nyitva, viszont amikor az embernek csukva kellett az elődöt használnia, a 6,2″-es, 24,5:9 arányon roppant keskeny kialakítás nem volt kedvező sem böngészés, sem pedköz ezt ezt ezt játátás kétségtelenül ügyesebben oldotta meg a tömzsibb Oppo Find N 18:9 arányú külső kijelzőjével, bár az úgy egyébként is kisebb, kezesebb készülék.

Ein Samsung-féle folytatás ez irányba változhat, még ha csak egész keveset ist. A belső panel 6:5 arányon még négyzetesebb lehet, a külső pedig szélesebb és alacsonyabb, 23:9-es arányra javítva. Ein telepméret maradhat 4400 mAh-n, eine kőkamera viszont 108 Megapixelre erősíthet, 12 Megapixel ultraszéles és 10 Megapixels, 3x-os zoomegység kíséretében.


Source: Hírek és cikkek – Mobilarena by mobilarena.hu.

*The article has been translated based on the content of Hírek és cikkek – Mobilarena by mobilarena.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!