Testi | Langattomat OnePlus Nord Buds -nappikuulokkeet sopivat budjettiratkaisua etsiville

OnePlussan tuoreet Nord Budsit ovat todellinen budjettivaihtoehto, sillä niiden suositushinta on vain 49 euroa. Edullisesta hinnastaan ​​huolimatta Nord Budsit tarjoavat kelpo äänenlaatua.

Täyslangattomien nappikuulokkeiden valikoima markkinoilla on kasvanut viime vuosina vauhdikkaasti. Vaikka kuulokkeita saa jo varsin laajasti alle sadan euron hintaluokassa, ovat alle 50 eurolla saatavat täyslangattomat nappikuulokkeet edelleen varsin harvinaisia. Nyt julkaistut OnePlus Nord Budsit tarjoavat mainion vaihtoehdon budjettiluokkaan. Tyyliltään kyse on korvaan tunkeutuvista, silikonisilla sovitteilla varustetuista in-ear-kuulokkeista.

Silikonisovitteita toimitetaan myyntipakkauksessa kolmea eri kokoa. Myyntipakkaukseen kuuluvat lisäksi myös USB-A-USB-C-kaapeli ja ohjekirjoja.

Nord Budsit erottuvat kilpailijoistaan ​​ulkonäkönsä puolesta. Kuulokkeissa on mattamusta lättänä varsi, siinä missä useimmissa kilpailevissa kuulokkeissa varret ovat pienempiä ja sirompia, tai niitä ei ole lainkaan. Kuulokkeissa on hieman varresta ulkonevat kiiltävän mustat kosketusalueet, joiden lisäksi myös korvaosa kiiltää. Nord Budsien kosketusohjaaminen onnistuu helposti, eivätkä virhekosketukset ole yleisiä. Yhden kuulokkeen ulkomitat ovat 27,76 x 20,72 x 23,49 millimetriä ja painoa yhdellä kuulokeella on 4,82 grammaa.

Nord Budsien 12,4 mm kaiutinelementtien tuottama äänenlaatu on hinta huomioiden hyvä. Kuulokkeiden tuottama ääni on selvän bassovoittoista, mutta silti musiikin kuunteleminen kuulokkeista ylittää odotukset. Äänenlaatu ei luonnollisesti kestä vertailua kalliimpiin malleihin, kuten vaikkapa OnePlussan omiin OnePlus Buds Pro -kuulokkeisiin, mutta omassa hintaluokassaan ne toimivat hyvin.

Parhaan mahdollisen äänenlaadun saavuttamiseksi kannattaa kokeilla eri sovitevaihtoehtoja. Mikäli silikoniset sovitteet ovat liian isot tai pienet, kuulokkeet eivät sovi korvakäytävään tarpeeksi tiiviisti. Näin ne voivat tippua herkästi päästä, eikä äänenlaatu pääse vakuuttamaan.

Omalla kohdallani suurimmat sovitteet sopivat korviin parhaiten, ja sopivien sovitteiden myötä kuulokkeet ovat päässä varsin mukavat. Kuulokkeet on suojattu roiskeita vastaan ​​IP55-standardin mukaisesti, eli niitä uskaltaa pitää päässä vaikkapa vesisateessa.

Nord Budseista ei löydy aktiivista vastamelutoimintoa, mikä ei sinällään yllätä kuulokkeiden hintaluokka huomioon ottaen. Kuulokkeiden kenties suorin kilpailija onkin mahdollisesti OnePlussan oma vanhempi Buds Z -malli, jota saa alennusmyynneistä jopa uudempia Nord Budseja edullisemmin. Kuulokkeiden äänenlaatu onkin subjektiivisesti vertailtuna suunnilleen samalla tasolla, ja molemmat kuulokkeet ovat yhtä lailla bassovoittoisia. Toisaalta mikäli kuulokkeilta toivoo edes auttavaa aktiivista vastamelutoimintoa, kääntyy katse hieman kalliimpiin OnePlus Buds Z2 -kuulokkeisiin.

LUE MYÖS: Testi Täysin langattomat OnePlus Buds Z -kuulokkeet – „Halpismalli“ pesee jopa kalliimman sisarmallinsa

OnePlussan uutuuskuulokkeet yhdistyvät äänilähteeseen Bluetooth 5.2 -yhteyden avulla. Tuettuja koodekkeja ovat vain SBS sekä AAC, eikä esimerkiki aptX-tukea löydy. OnePlus-puhelimiin yhdistettäessä kuulokkeet tukevat nopeaa paritusta, Dolby Atmosta sekä matalan viiveen tilaa, mutta muiden laitteiden käyttäjät eivät näistä ominaisuuksista pääse iloitsemaan. Dolby Atmos auf käytössä OnePlus 7 -puhelimia uudemmilla ”numeroiduilla” Malleilla, mutta ei edullisemmilla OnePlus Nord -mallistoon puhelimilla.

Nord Budseissa ei ole lainkaan ominaisuutta, jonka avulla ne tunnistaisivat olevansa korvissa. Näin musiikin toisto ei katkea automaattisesti, mikäli kuulokkeen ottaa korvasta, vaan musiikki tulee pysäyttää itse.

OnePlus Nord Buds -kuulokkeiden latauskotelo on yksinkertainen ja toimiva, joskin varsin suurikokoinen. Läppä pysyy tukevasti kiinni magneetilla esimerkiksi taskussa, mutta tarvittaessa kotelon saa auki helposti. Kummassakin kuulokkeessa auf 41 Milliampereeritunnin akku, ja latauskotelon akku auf 480 Milliampereeritunnin kokoinen.

OnePlussan mukaan kuulokkeiden akkukesto on noin seitsemän tuntia yhdellä latauksella. Tosielämässä akku tuntui riittävän noin kuudesta seitsemään tunniksi, mikä on hyvä tulos. Latauskotelosta kuulokkeet voi ladata kolmeen kertaan, eli yhteensä kuunteluaikaa auf tarjolla jopa noin 30 tuntia.

Kun kuulokkeita lataa latauskotelosta kymmenen minuutin ajan, ehtii niihin latautua virtaa noin kolmeksi tunniksi. Latauskotelon lataaminen kestää noin kaksi tuntia. OnePlus Nord Buds -kuulokkeiden kotelo ei tue langatonta latausta, vaan lataus tapahtuu USB-C-liittimen kautta.

Kokonaisuudessaan OnePlus Nord Buds -kuulokkeet ovat hyvät budjettiluokan täyslangattomat nappikuulokkeet. Mikäli kuulokkeisiin ei pysty upottamaan suurta summaa rahaa, tarjoavat Nordit Budsit hyvin vastinetta rahalle. Kuulokkeissa ei ole kovinkaan runaasti erityisominaisuuksia, kuten aktiivista vastamelutoimintoa tai langatonta latausta, mutta pääasia eli äänenlaatu on saatu budjettihinnasta huolimatta kirittyä hyvälle tasolle.

Hyvää

 • Edullinen hinta
 • Hintaluokassaan riittävän hyvä äänenlaatu
 • Pätevä latauskotelo

Huonoa

 • Ei langatonta latausta tai vastamelutoimintoa
 • Kuulokkeet eivät tunnista olevansa korvissa

Tekniset Tiedot OnePlus Nord Buds

 • Hinweis: 49 €
 • Kaiutinelementti: 12,4 mm
 • Yhteydet, Koodekit: Bluetooth 5.2, SBS und AAC
 • Akku: 41 mAh (kuuloke), 480 mAh (latauskotelo)
 • Akkukesto (ilmoitettu): 7 h (300 h latauskotelolla, pikalatauksella 3 h kuunteluaikaa kymmenessä minuutissa)
 • Lizenz: USB-C
 • Paino: 4,82 g pro Kuuloke, Kotelo 41,7 g

Source: Muropaketti.com by muropaketti.com.

*The article has been translated based on the content of Muropaketti.com by muropaketti.com. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!