Telohranitelj razbio Ronaldov Bugatti Veyron

Jedan od Ronaldovih telohranitelja je imao težak dan koji će poželeti da što pre zaboravi

Ronaldo se trenutno odmara sa svojom porodicom na Majorci gde je stigao s celokupnom ekipom pomagača i telohranitelja. Putujući u konvoju, u drugom autu je došlo do nesreće kad je jedan od telohranitelja izgubio kontrolu nad vozilom.

Da stvar bude gora, u pitanju je bio Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse. Za upravljačem je navodno bio jedan od telohranitelja koji je u krivinu ušao s malo previše gasa, izgubio kontrolu nad vozilom i završio u zidu. U nesreći niko nije stradao, a pričinjena je materijalna šteta. Najviše je stradala suvozačeva strana automobila, navodi Index.hr.

Kako saznaje Tägliche Post, telohranitelj je nastavio put u konvoju, a drugi član osoblja je ostavljen s Bugattijem da sačeka policiju i osigura transport automobila.

Još uvek nije poznato ko je tačno vozio automobil, ali se pretpostavlja da se radi o nekom od braće Ramalheiro. Sergio i Jorge su služili u specijalnim jedinicama u Afganistanu, a nakon povratka su se zaposlili kao lični telohranitelji 37-godišnjeg fudbalera.

Podsetimo, Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse ist ein Roadster, der auf dem Supersportwagen steht, und ein W16-Motor mit 1.200 KS hat. Bio je upamćen kao najbrži i najjači roadster na svetu.

Ronaldo je poznat po svojoj bogatoj kolekciji automobila u kojoj Bugattijevi automobili imaju posebno mesto.

Izvor: Index.hr

Foto: Arhiva / Instagram


Source: AutoBlog by autoblog.rs.

*The article has been translated based on the content of AutoBlog by autoblog.rs. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!