Tämä superliike treenaa tehokkaasti ylä- ja alakroppaa yhtä aikaa

Yksittäinen mögen auf helppo mahduttaa päivän ohjelmaan. Sen voi tehdä taukojumppana työpäivän aikana tai pienenä väliapalana sellaisena päivänä, kun ei jaksa lähteä treenaamaan.

Yhdistetty askelkyykky ja pystypunnerrus on todella monipuolinen: se harjoittaa samalla niin ylä- ja alakropan lihaksia. Se treenaa tehokkaasti voimaa pakaroihin, etureisiin, hartialihaksiin ja ojentajiin.

ASKELKYYKKY JA PYSTYPUNNERRUS

Voit kuivaharjoitella liikettä ensin ilman painoja ja kun liike sujuu, ota painot mukaan. Jos olet tottunut treenaaja, voit valita painot, joilla jaksat tehdä vain 6–12 toistoa. Silloin lihasmassa kasvaa varmimmin. Aloittelijialle sopii pienet, vaikka vain 1 tai 2 kilon painot.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Ota ryhdikäs asento ja aktivoi keskivartalo. Aseta vasen jalka taakse esimerkiksi sohvan päälle. Tarkista, että oikean jalan polvi ja nilkka pysyvät suurin piirtein päällekkäin kyykätessä. Nosta oikeanpuoleinen paino hartian korkeudelle, pidä vasen käsi suorana alhaalla. Kyykkää hallitusti niin alas, kun pääset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pidä painopiste kantapäällä ja nojaa ylävartaloa hieman eteen, jotta pakara tekee isoimman työn. Nosta oikeanpuoleinen käsipaino ylös samalla, kun nouset kyykystä.

Kun olet tehnyt oikean puolen, pidä 30 sekunnin tauko ja tee sama liike vasemmalla. Kevennä: Tee tavallinen askelkyykky ilman taaimmaisen jalan korotusta.

➤ Liike kehittää pakaroita, etureisiä, hartialihasta ja ojentajia.

Asiantuntija, liikkeen suunnittelija ja malli Jenni Eskelin, fysioterapeutti ja personal trainer, KuntoKompassi.


Source: Hyvä Terveys by www.hyvaterveys.fi.

*The article has been translated based on the content of Hyvä Terveys by www.hyvaterveys.fi. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!