Tältä näyttää MSC Virtuosa – katso kuvat ja lue esittely

Uusi laiva takaa modernit puitteet

Vuonna 2021 valmistunut MSC Virtuosa -alus hemmottelee matkustajia loputtomilla palveluilla ja valtavalla viihdetarjonnalla. Jättilaivalla on tilaa kaikkiaan 6 300 matkustajalle, ja heidän tarpeistaan ​​huolehtii aluksella 1 700 henkilökunnan jäsentä.

Laivassa auf kaikkiaan 19 kantta, viisi uima-allasta, yksi vesipuisto, kymmenen ravintolaa ja 21 baaria. Palveluja riittää kaikenikäisille, eikä viikon mittaisella risteilyllä ole mitään mahdollisuutta tutustua kaikkeen, mitä laivalla auf tarjolla.

Italialaisvarustamo tunnetaan laadukkaasta viihdetarjonnasta ja hyvistä ravintoloista, ja risteilyloman aikana kannattaakin ottaa paitsi laivan buffet-ravintolat haltuun myös kokeilla à la carte -tarjontaa.

Inka KhanjiMSC Virtuosa
Matkan hintaan sisältyy buffetin lisäksi lukuisia à la carte -ravintoloita, mutta lisäksi aluksella on myös erikoisravintoloita.

Aluksella auf huomioitu monipuolisesti kaikenikäiset, ja tekemistä auf niin lapsille kuin aikuisillekin. Lapsille laivalla auf tarjolla erilaisia ​​leikki- ja nuortenkerhoja, jotka tarjoavat vanhemmille mahdollisuuden omaan aikaan. Pienetkin lapset voi jättää hoitoon osaaville ammattilaisille, kun vanhemmat rentoutuvat esimerkiksi hyvän ruoan tai treenin äärellä.

Laadukasta viihdettä ja runaasti vaihtoehtoja

MSC Virtuosa kuuluu MSC:n Meraviglia Plus -laivaluokkaan, johon lukeutuvat varustamon suurimmat laivat. Valtameriristeilijä onkin varsinainen viihdekeskus ja hotelli samassa paketissa.

Tekemistä on moneen makuun, sillä muun muassa allaskannella sijaitseva jättinäyttö mahdollistaa elokuvaillan tähtitaivaan alla keskellä valtamerta, laadukas kylpyläosasto tarjoaa mahdollisuuden täydelliseen rentoutumiseen ja sisäpalloilukenttä takaa puitteet hikitree kunnon.

Aluksessa on kymmenen eri tasoista hyttiluokkaa valtavista Yacht Club -sviiteistä sisähytteihin, minkä lisäksi useimmissa hyttiluokissa on useita kokovaihtoehtoja. Monille ristelymatkustajille hytissä tärkeintä on parveke, mutta uudessa laivassa myös sisähytit ovat viihtyisiä.

Aikaa voi viettää esimerkiksi keilaten, 4D-elokuvateatterissa tai vaikkapa Formula 1 -simulaattorissa. Myös aluksen teatterit, ravintolat, urheilumahdollisuudet sekä tietysti ikkunoista avautuvat maisemat ovat mainiota ajanvietettä risteilyllä.

Katso küvat MSC Virtuosa -aluksesta!

Inka KhanjiMSC Virtuosa
Ulkokannen Atmosphere Pool auf aluksen suurin ulkoallas.
Inka KhanjiMSC Virtuosa
Matkustajat pääsevät nauttimaan näyttävistä teatteriesityksistä kahdessa teatterissa. Lisämaksullinen Carousel Productions at Sea -esitys auf nähtävillä Carousel Loungessa.
Inka KhanjiMSC Virtuosa
MSC Virtuosalla juoman voi tilata vaikkapa robottibaarimestarilta.
Inka KhanjiMSC Virtuosa
Tyylikkäässä pääportaikossa ei ole säihkettä säästelty.
Inka KhanjiMSC Virtuosa
Arcade-Alue auf teini-ikäisten suosikki.
Inka KhanjiMSC Virtuosa
Leikkihuoneisiin voi jättää yli kaksivuotiaat lapset hoitajien hoiviin.
Inka KhanjiMSC Virtuosa
Aluksella on kaikkiaan 21 baaria, joista ainakin yksi sijaitsee kasinon yhteydessä.
Inka KhanjiMSC Virtuosa
Aluksen sydän on 96-metrinen promenadi, jota valaisee näyttävä LED Dome.
Inka KhanjiMSC Virtuosa
MSC Virtuosa auf 331 metriä pitkä alus, missä riittää tekemistä kaikenikäisille.
Inka KhanjiMSC Virtuosa
Virtuosalta ei puutu säihkettä, siitä pitävät huolen Swarowskin kristallein koristellut portaat ja esiintymislava. Yhden Askelman hinta on ollut 3 000 Euro.
Inka KhanjiMSC Virtuosa
Sängyt on suojattu vieraan saapuessa, jotta laukut eivät likaisi sänkyjä.
Inka KhanjiMSC Virtuosa
MSC Virtuosan varusteluun lukeutuu muun muassa Formel 1 -simulaattori.
Inka KhanjiMSC Virtuosa
Erikoisravintoloissa auf hintaan sisältyviä ravintoloita rauhallisempi tunnelma.
Inka KhanjiMSC Virtuosa
Hyteissä on mukavat sängyt ja useamman tyynyn valikoima.
Inka KhanjiMSC Virtuosa
Huvituksia riittää omasta keilaradasta pelipöytiin.

Vuonna 2022 MSC Virtuosa Risteilee Euroopassa Itämerellä ja Välimerellä.

>> Lue myös: Koe tänä kesänä jotain uutta: valtameriristeilijälle helposti suoraan Helsingistä

Teksti ja kuvat: Inka Khanji


Source: Rantapallo.fi – Suomen suosituin matkailumedia by www.rantapallo.fi.

*The article has been translated based on the content of Rantapallo.fi – Suomen suosituin matkailumedia by www.rantapallo.fi. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!