Tällainen matkakohde auf Pohjois-italienisch Comojärvi

Kauniita maisemia ja monipuolisesti aktiviteetteja

Pohjois-Italiassa, aivan Alppien vieressä sijaitseva Comojärvi on tunnettu erityisesti postikorttimaisemistaan ​​ja idyllisistä pikkukaupungeista. Italienisch kolmanneksi suurin järvi Como on vähemmän tunnettu kuin Gardajärvi, mutta se on onnistunut hurmaamaan matkailijat kauniiden maisemien lisäksi rauhallisella tunnelmalla ja monipuolisilla aktiviteettimahdollisuuksilla. Julkisuuden henkilöiden suosima kohde tarjoaa tasokkaat puitteet myös luksuslomalle.

Comojärvellä auf useita kuvankauniita rantakaupunkeja ja -kyliä, joista tunnetuin auf Bellagio, jonka kerrotaan inspiroineen Las Vegas in samannimistä kasinoa. Suurin kaupunki alueella auf Como, jonka nähtävyyksiin kuuluvat esimerkiksi museot, puutarhat ja palatsit sekä näyttävä tuomiokirkko. Comossa auf myös runaasti kulttuuritarjontaa sekä ostosmahdollisuuksia. Muita suosittuja vierailukohteita Comojärven rannalla ovat esimerkiksi Menaggio ja Varenna.

ShutterstockComojärvi
Comojärvellä voi harrastaa monipuolisesti eri aktiviteetteja upeissa maisemissa.

Järven ympärillä levittäytyvät metsät ja mäkinen maasto tarjoavat mainiot puitteet ulkoiluun koskemattoman luonnon keskellä. Suosittuihin kesäaktiviteetteihin alueella kuuluvatkin patikointi ja pyöräily, minkä lisäksi Comojärvellä voi harrastaa myös kiipeilyä. Järvellä on lisäksi monipuoliset mahdollisuudet vesiurheiluun, sillä harrastaa voi esimerkiksi leijalautailua ja vesihiihtoa. Rauhallisempaa tekemistä kaipaava pääsee tutustumaan järvimaisemiin hyppäämällä kajakin tai veneajelun kyytiin.

Suunnittele loma Comojärvellä

Comojärvelle on helppo matkustaa Milanosta, sillä junalla matka taittuu noin puolessa tunnissa Comon kaupunkiin. Finnair lentää Helsingistä suoraan Milanoon, minkä lisäksi kaupunkiin pääsee yhdellä vaihdolla monien Euroopan kaupunkien kautta. Milanosta voi myös vuokrata auton, mikä on järkevää erityisesti jos tarkoituksena on vierailla myös muilla järvillä.

Comojärvellä on runaasti majoitustarjontaa aina luksushotelleista leirintäalueisiin. Alue on tunnettu tasokkaista hotelleista, joten viiden ja neljän tähden hotelleja on runaasti. Kuitenkin Comojärvellä voi lomailla myös pienemmällä budjetilla, sillä vaihtoehtona auf majoittua esimerkiksi Bed & Breakfast -paikassa tai hostellissa.

ShutterstockComojärvi
Vaikka Comojärvi mielletään kalliiksi kohteeksi, löytyy rantakylistä ja -kaupungeista myös edullisempaa majoitusta.

Paras aika matkustaa Comojärvelle on joko alkukesä tai syksy, jolloin lämpötilat ovat miallyttävät ja matkailijoita on hillitymmin. Keskikesällä lämpötilat kohoavat helposti 30 asteeseen ja matkailijoita on liikkeellä selkeästi enemmän.

>> Lue myös: Vau, mitä Maisemia! Tältä näyttää Pohjois-italienisch lomakeidas Gardajärvi

Text: Krista Ahonen
Kuvat: Shutterstock


Source: Rantapallo.fi – Suomen suosituin matkailumedia by www.rantapallo.fi.

*The article has been translated based on the content of Rantapallo.fi – Suomen suosituin matkailumedia by www.rantapallo.fi. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!