Sve je napustio i OTIŠAO PUTEM VJERE

Milan Stanković manastir i vjeru sada smatra svojim prioritetima. Čovjek koji je svojim glasom punio klubove povukao se sa javne scene iz medija i društvenih mreža, a mir je pronašao u vjeri.

Milan Stanković manastir Hilandar i Svetu Goru posjetio je tokom uskršnjih praznika, a svoje vijeme još uvijek tamo provodi u vjeri i molitvi.

Kadrove iz Grčke i manastira Svete Gore podijelio je i sa svojim pratiocima na “Instagramu”.

Pjevac Milan Stanković nedavno je o vjeri i javno govorio:

Milan Stanković

– Hajde da se latimo spasonosne Isusove umnosrdačne molitve, koja je ključ za osvajanje unutrašnjih prostora, za trezvenoumlje, upoznavanje Boga, sebe i stvarnosti. A onda nam neće biti važne banalnosti i tračarenje. Tada ćemo moći da se obradujemo, a ne snebivamo kada naša braća i sestre idu u manastir. Molim vas da se najprije upoznamo, pokajemo i izmirimo s Bogom, da iskoračimo iz prolaznih i trivijalnih stvari, iz vremena u vječnost. Iz statistike preživjelih u punoću života. To su moje želje ljudima – kazao je nedavno Stanković koji je po svemu sudeći promijenio život iz korijena.

Der Beitrag Sve je napustio i OTIŠAO PUTEM VJERE erschien zuerst auf Lečenje Biljem.


Source: Lečenje Biljem by cajeviza.com.

*The article has been translated based on the content of Lečenje Biljem by cajeviza.com. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!