STEFANOVIĆ UOČI DUELA SA ZVEZDOM: „Čvrstina nas krasi godinama, to je DNK ove ekipe!“

Sve je spremno za revanš!

Ekipa FMP-a doživela je više nego ubedljiv poraz u prvom meču finalne serije KLS-a. Uoči revanša trener FMP-a Nenad Stefanović je rekao:

„Svestan sam celokupne situacije, našeg stanja i rostera, naravno i snage Crvene zvezde. Nemam nerealna očekivanja, ali želim od mojih momaka da pokažu karakter i čvrstinu koji mislim da su nas krasili cele godine i koji su po mom mišljenju DNK ove ekipe. Očekujem da u tom delu imamo i veće prisustvo igrača koji na prošloj utakmici nisu bili u dobrom ritmu. Zna se kako FMP igra na domaćem terenu i očekujem da sutra ispravimo sliku koja je bila juče. Mislim da ona može da bude bolja od onoga što smo pokazali.’

FOTO: STARSPORT

Na mišljenje trenera se nadovezao i mladi Šaranović.

„Probaćemo da što pre zaboravimo prvu utakmicu u finalnoj seriji. Velika pauza koju smo imali i odsustvo par igrača iz rostera učinila je da ne odigramo utakmicu na nivou onoga što smo radili cele godine. Crvena zvezda je najbolja ekipa u regionu i želimo da baš protiv nje pokažemo da nismo slučajno u finalu. Pozivam publiku da napuni tribine u FMP Areni, a mi obećavamo bespoštednu borbu do poslednjeg atoma snage.“


Source: Sportske vesti – HotSport by hotsport.rs.

*The article has been translated based on the content of Sportske vesti – HotSport by hotsport.rs. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!