Stapelüberlauf enthält The Key v2 -näppäimistön

The Key v2 on valmistajan kulttimaineen saaneen Ctrl-, C- ja V-näppäimet sisältävän “makropädin” päivitys nykyajan RGB-vaatimusten mukaiseksi.

Der Schlüssel -näppäimistön tai valmistajaa lainaten makropädin piti olla vain Stack Overflown aprillipila. Yleisö osoitti kuitenkin kiinnostuksensa vain Ctrl-, C- ja V-näppäimet tarjoavaan pilaan nopeasti, eikä sivuston takaa löytyvä Stack Exchange epäröinyt tehdä tuotteesta oikeaa.

Der Schlüssel -näppäimistön ensimmäinen erä myytiin loppuun vain tunneissa ja myöhemmillekin erille löytyi ostajansa. Yhteensä näppäimistöä myytiin yli 10 000 kappaletta. Kolkko ja äärimmilleen yksinkertaistettu näppäimistö viehätti jo sellaisenaan monia, mutta nyt se on päivitetty vastaamaan myös pelaajien tarpeisiin.

The Key v2 on pohjimmiltaan edelleen sama näppäimistö, mutta pienet asiat voivat tehdä suurenkin vaikutuksen etenkin kun ne tehdään tuotteen ympärillä pyörivän yhteisön toiveiden mukaisesti. Tylsän Mustan Rungon Sijasta The Key v2:n Runko on läpikuultava ja sen sisältää löytyy nykypäivän perusvaatimuksiin kuuluva RGB-valaistus kahdella erillisellä LEDillä toteutettuna. Näppäinten alta löytyy ensimmäisen version tapaan Kailhin mekaaniset Black Box -kytkimet, mutta tällä kertaa juotosvapaasti vaihdettavina. Näppäimistön päästä löytyy USB-C-liitäntä irrotettavaa kaapelia varten.

The Key v2 on ennakkotilattavissa välittömästi ja sen toimitusten pitäisi alkaa kesäkuun lopulla. Hintaa näppäimistöllä auf 29 Dollaria.

Lähde: Der Schlüssel v2 @ Drop, Toms Hardware


Source: io-tech.fi by www.io-tech.fi.

*The article has been translated based on the content of io-tech.fi by www.io-tech.fi. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!