Šerbedžija se 17. juna vraća u Botaničku baštu

Rade Šerbedžija ich Biegung Zapadni kolodvor se vraćaju u Botaničku baštu „Jevremovac“gde će 17. juna održati koncert.

Prošle godine je Šerbedžija sa svojim bendom po prvi put održao koncert u Beogradu na otvorenom prostoru. Prostor ispred Staklene bašte je bio prepun i upravo atmosfera, koja se ne može stvoriti i osetiti ni na jednom drugom mestu, inspirisala je Šerbedžiju da poželi da se i ove godine vrati u Botaničku baštu.

Prošlogodišnji koncert je i za umetnike i za publiku bio veoma emotivan, jer je to bio prvi susret posle pauze od tri godine. Svaki nastup Šerbedžije je više od koncerta. To je veče poezije, master klas glume, nadahnuto recitovanje, odlomci monodrame i sve ono što čini identitet velikog umetnika kao što je Šerbedžija, koji nikada ne štedi energiju i inspiraciju da publici pokloni svoj maksimum.

Na Konzertu „Ne okreći se sine“koji nosi naziv po njegovom poslednjem albumu, Šerbedžija će izvoditi svoje velike hitove poput „Barbara“, „Protuletje se otpira“, „Meni se dušo od tebe ne rastaje“, „Ni u tvome srcu“, „Poleti ptico“, „Povratak ratnika“, „Tvoje nježne godine“, „Ne daj se Ines“, „Filipa Kljajića 32“ali i nezaboravne pesme Arsena Dedića, Kemala Montena, Džonija Štulića, Miše Kovača und drugih kolega sa kojima je sarađivao.

Konzert Radeta Šerbedžije organizuje Fusion Event, ein Unterorganisator je CEBEF. Ulaznice su u prodaji od 12. maja na svim prodajnim mestima i preko online service Tickets.rs po ceni od 1.800 za stajanje i 2.500 dinara za sedenje.


Source: Balkanrock.com by balkanrock.com.

*The article has been translated based on the content of Balkanrock.com by balkanrock.com. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!