Rock El Clasico doktorat Stefana i Neleta 21. juna na Tašu

Foto: Nebojša Babić

Stefan Milenković und Nele Karajlić će 21. juna od 21h na stadionu Tašmajdan publici predstaviti svoj prvi zajednički autorski projekat Rock El Clasico.

Stefanu će podršku dati članovi Gudačke reprezentacije mladih, a uz Neleta će nastupiti njegov bend Osiromašeni uranijum. S obzirom da je Tickets Vision promenio sajt, ulaznice se mogu kupiti online samo preko novog sajta Neu. tickets.rs kao i na prodajnim mestima u Domu omladine i tržnom centru Ušće.

Ulaznice za sedenje u parteru su rasprodate, a preko novog sajta još uvek se mogu kupiti karte za parter-stajanje i tribine. Ukoliko bude ostalo karata, na dan kocerta biće omogućena kupovina i na blagajni stadiona Tašmajdan od 17 časova.

N / A Svetski dan muzike publika će prisustvovati neviđenom muzičkom, scenskom i umetničkom spektaklu, jer do sada niko na ovaj način nije spojio rokenrol i klasičnu muziku. Na bini će se naći rock bend i gudači pod rukovodstvom jednog od najboljih violinista sveta Stefana Milenkovića i jednog od najpoznatijih rokera sa ovih prostora Neleta Karajlića.

Kompozitorka Ana Krstajić je imala ulogu muzičkog prevodioca i maestralno je pronašla nit koja je povezala popularne rock pesme Zabranjenog pušenja i vrhunska dela klasične muzike tako da se spoj ne čuje, a rezultat su jedinstvena muzička dela kojagl pokazunesju da jes moguć.

Stefan Milenković und Nele Karajlić su ukrstili svoje talente i višedecenijsko iskustvo i kreirali jedinstveni muzički projekat koji će nastaviti put širom sveta, a po prvi put će u celosti biti izveden 21. juna na stadionu Tašmajdan.


Source: Balkanrock.com by balkanrock.com.

*The article has been translated based on the content of Balkanrock.com by balkanrock.com. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!