Roccat Pyro – ITNetzwerk

Na tržištu postoji mnogo mehaničkih gaming tastatura koje se bore za vašu pažnju. Ali nakon što smo probeli dosta vremena sa Roccat Pyro, ubeđeni smo da je jedna od najbolјih.

Sa cenom od £ 89,99, Roccat Pyro je mehanička tastatura srednjeg ranga, koja nudi sve što vam je potrebno bez preteranog ukusa. Poseduje linearne mehaničke tastere, koji su pouzdani i brzi. A gornji deo od brušenog aluminijuma daje mu vrhunsku završnu obradu. Šteta je samo što je kabl PVC, a ne opleten. To nije toliko bitno, ali to je nešto što smo očekivali od ovakvih uređaja.

Na kraju krajeva, ovde su mehanički tasteri oni koji su prave zvezde. Sviđa nam se što imaju malo više snage od većine drugih mehaničkih tastatura koje smo testirali, i nisu baš tako kliktavi ili glasni. To čini lepše i tiše iskustvo, posebno ako često kucate. Jednostavno je zadovolјstvo koristiti je.

Pored njegovih fantastičnih tastera, Roccat Pyro takođe ima neke druge jedinstvene karakteristike i funkcije koje mogu da vas privuku ka njemu. Postoji zgodno dugme za jačinu zvuka, na primer, kojim se rukuje sa nagrađujućim obrtom. Takođe dolazi sa Easy-Shift tehnologijom, koja vam omogućava da dodate sekundarne funkcije određenim tasterima. Ipak, moraćete da instalirate Roccat-ov Swarm softver da biste ga maksimalno iskoristili.

Još jedna prednost Swarm-a je ta što vam takođe omogućava da potpuno prilagodite RGB osvetlјenje po tasteru na tastaturi. Bez installiert Swarm-a, Roccat Pyro svetli prilično lepo, pružajući vam dugine boje. Ali installiert Swarm i imate potpunu kontrolu. Roccat Pyro može da se sinhronizuje i sa drugim uređajima, kako bi napravio konzistentnu šemu. Sve zavisi od toga koliko vremena želite da uložite u to.

Kompletan paket je uklјučivanje naslona za zglob za vašu udobnost. Lako se povezuje sa tastaturom i prilično je siguran kada se to uradi. Takođe se lepo uklapa. Smatrali smo da je veoma udobno koristiti Roccat Pyro bez njega, ali ako često osećate nelagodnost dok ga koristite, lepo je što je tu.

Sve u svemu, ako želite mehaničku tastaturu koja je odlična svestrana i koja ne košta previše, Roccat Pyro se veoma preporučuje. Od njegove vrhunske završne obrade do fensi RGB sistema osvetlјenja, ovde ima mnogo toga za voleti. To su tasteri koji se ističu, međutim, zahvalni su za pritiskanje i malo manje kliktajući i glasni od većine drugih koje smo isprobali. Ako su to neke stvari koje cenite, onda svakako razmislite o odabiru ove tastature.

Roccat Pyro kostet £89,99. Roccat nam je dao uređaj za potrebe ove recenzije.

wurde zuletzt geändert: von


Source: ITNetwork by www.itnetwork.rs.

*The article has been translated based on the content of ITNetwork by www.itnetwork.rs. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!