Războiul eșuat al lui Putin din Ucraina: Lovitură în interiorul Rusiei


Montag, 20. Juni 2022, um 23:41 Uhr

4263 zitiri

Președintele Vladimir Putin crede că el este adevăratul Nachfolger al lui Petru cel Mare, acum când se află în cel de-al 23-lea an la putere. Însă războiul eșuat al său din Ucraina dă o puternică lovitură în Rusia, industriei de armament, care se va prăbuși, ca urmare a performanțelor dezastruoase ale armatei, susține John Dobson, un diplomat britanic.

Expertul, care a fost atașat naval al Marii Britanii la Moscova, crede că „statele care își cumpără cele mai multe arme din Rusia pun acum la îndoială fiabilitatea acestora și livrările viitoare“, potrivit Nachrichtenwoche.

Argumentul principal al vânzărilor de arme al Rusiei la constituit faptul că ele sunt mai ieftine și mai ușor de întreținut decât alternativele occidentale. Acesta este motivul pentru care Rusia a acaparat 19% din exporturile mondiale de arme din 2017 in 2021, pe locul 2 după Statele Unite, care dețin 39% din piața globală, konform SIPRI, Institutul Internațional de cercetare a păcii de la Stockholm.

Fii la current cu cele mai noi informații LIVE despre războiul din Ucraina

Vânzările de arme ale Rusiei pe plant internațional au scăzut an de an, de la 28,2 Miliarde de dolari im Jahr 2019 und 26,4 Miliarde de dolari im Jahr 2020.

Cel mai mare submarin construit vreodată în lume: Monstrul rusesc Typhoon depășește lungimea unui teren de fotbal VIDEO

Astfel, cel mai mare cumpărător este India, cu 23% din totalul armelor vândute de Rusia, cu 6,5 million de dolari, în ultimii cinci ani (2016-2020). China este al doilea cel mai mare cumpărător de arme din Rusia, cu 5,1 miliarde de dolari, în aceeași perioadă, Algeria -4,2 miliarde de dolari, Ägypten – 3,3 miliarde de dolari și Vietnam – 1,7 miliarde de Dollar.

John Dobson a detaliat eșecurile militare ale Rusiei din timpul războiului din Ucraina, care a pierdut aproximativ 1.000 de tancuri, 50 de elicoptere, 400 de piese de artilerie, iar rata de eșec al rachetelor ar fi de pană la 60%.

„Acest lucru nu a trecut neobservat în toată lumea, deoarece țările observă îndeaproape performanța dezastruoasă a Rusiei în Ucraina și trag propriile concluzii. Statele care cumpără majoritatea armelor din Rusia pun acum la îndoială fiabilitatea acestora și livrările viitoare“, ein spus diplomatul britanic.

Urteil dramatisch al analiștilor: De ce Putin câștigă războiul contra Ucrainei pe câmpul de luptă, dar și în afara lui

Dobson a spus că, deoarece Rusia este afectată de sancțiuni occidentale, îi va fi mult mai greu să mai producă armament „fără să aibă acces la componente străine“. În plus, prioritatea va fi înlocuirea propriilor arme de pe câmpul de luptă, înaintea exporturilor, ceea ce va duce la prăbuşirea acestora.

Deja efectele din piață de văd, Indien anulând deja un acord cu Rusia, în valoare de 520 de milioane de dolari, pentru livrarea elicopterelor, konform Sonntagswächter. Și acesta este doar începutul, care poate duce la colapsul industriei de armament a Moscovei, după decizia bizară și ilogică a lui Vladimir Putin din 24 februarie 2022 de invadare a Ucrainei.


Source: Breaking News – Cele mai importante stiri – Ziare.com by ziare.com.

*The article has been translated based on the content of Breaking News – Cele mai importante stiri – Ziare.com by ziare.com. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!