Plakátot kapott James Cameron új, animációs-élőszereplős filmje

Ein Disney erősen megnyomta az új Avatar reklámozását.

Az előzetes mellé természetesen plakát ist dukál, ezt a Disney ist jól tudja, így ki ist adták az első efféle marketinganyagot ist filmjükhöz, mely az Avatar: A víz útja (Avatar: Der Weg des Wassers) címet viseli és a világ majd minden országában decemberben kerül bemutatásra, legalábbis jelen állás szerint.

James Cameron egyébként korábban elmondta, hogy nem érdemes mérget venni arra, hogy a harmadik rész után folytatódik a sorozat, de természetesen a negyedik és az ötödik epizód szkriptje is elkészült már, azonban ezen filmek sorsa csakis attól függ, hogy a nézők mennyire kíváncsiak rájuk. Tehát, ha a második és harmadik rész nem hoz elegendő bevételt, akkor nem lesz negyedik és ötödik film. Ez annyiban nem jelent majd gondot, hogy a történeteik lezártak, önmagukban is megállják a helyüket, az öt filmen át csak afféle nagyobb, meta narratíva húzódik. Mindez azt jelenti, hogy az Avatar 2 és az Avatar 3 nem olyan epizód lesz, mint A gyűrűk ura első két része.Source: SG.hu Hírmagazin – Film by sg.hu.

*The article has been translated based on the content of SG.hu Hírmagazin – Film by sg.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!