Oskarovac Hans Zimmer predstavio zvuke BMW-a i7

Tek što je dobio Oskara za Dune, Hans Zimmer je napravio još jednu zvučnu podlogu. Zvučni pejzaži dvostrukog dobitnika Oskara za potpuno novi BMW i7 konačno su dostupni svima a ne samo onima koji će se u ovom autu voziti.

Kao i kod drugih električnih vozila, i7 ne proizvodi značajnu količinu buke u pogonu, tako da je BMW-u prepušteno da kreira sopstvene audio signale za vozače i putnike nove luksuzne limuzine.

BMW i7 Hans Zimmer

Proizvođač automobila ovo naziva „stvaranjem holističkih zvučnih svetova“ i oni su stvoreni za sve, od zvona dobrodošlice i signala spremnosti za vožnju, pa do zvukova koji reaguju na vozačeve komande.

U međuvremenu, doživljaj zvuka u vožnji može da se bira pojedinačno preko menija Moji režimi i uključuje lično, sportsko i efikasno, kao i „Ekspresivno“ i „Relaks“ podešavanje.

U svim režimima, intenzitet i frekvencija zvukova vožnje se zasnivaju na položaju gasa i situaciji u vožnji.

U personalnom režimu vozač dobija „sferične zvukove“ koji naglašavaju progresivni karakter i7, dok je u sportskom režimu zvuk moćan i naglašen da bude usklađen sa 544 KS, sa koliko raspolaže moćna limuzina.

Ako vozač želi potpunu tišinu, moraće da pređe na Efficient mod, u kojem je aktivni zvuk potpuno potisnut.

BMW i7 Hans Zimmer BMW i7 Hans Zimmer BMW i7 Hans Zimmer BMW i7 Hans Zimmer


Source: Auto magazin by www.magazinauto.com.

*The article has been translated based on the content of Auto magazin by www.magazinauto.com. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!