Nyt bryggeri åbner ølbar i populær københavnergade

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift-Abonnement

Med Digital Plus enthält alle Artikel. Du får adgang med det samme.

Det er godt et halvt år siden, Jesper Larsen og tre af hans venner åbnede et bryggeri i Sønderborg.

»Det var tilfældigt, at der stod et bryggeri dernede, som ikke blev brugt. Vi har alle arbejdet på bryggerier for, men vi havde en drøm om at bygge vores eget op, så det virkede helt oplagt,« siger Jesper Larsen, som er direktør for det nye bryggeri »Too Old To Die Young«.

Torsdag åbner folkene bag en ølbar af samme navn i Ravnsborggade 14 C, hvor man fra 24 forskellige haner kan smage sig igennem de mange øltyper.

»Lidt over halvdelen er vores egne, noget af det er fra andre bryggerier, og så har vi noget udenlandsk. Det skifter løbende, hvad vi har på hanerne. Vi serverer alt fra friske og syrlige øl til humlede IPAer. Kan man godt lide en god pilsner, kan vi også brygge det,« tilføjer Jesper Larsen fra de nyrenoverede lokale på Indre

Siden bryggeriet åbnede, har han haft en plan om, at ølbrygningen skulle suppleres med et udskænkningssted og gerne her – mellem antikvitetshandlere, cafeer, restauranter og andre barer.

Folkene bag det nye bryggeri har alle erfaring fra branchen, men ønskede at starte noget selv. Fra venstre Nickolai Vest, Thomas Tornøe Knudsen Dalager, Jesper Larsen und Jakob Printzlau. Sammen falten

Læs bloß
Foto: NytBryggeri.

»Vi ville gerne åbne en ølbar i København – og gerne på Nørrebro. Her er en god stemning, og mange af dem, der kommer i Ravnsborggade, er på udkig efter nicheting. Vi syntes, bei vi passe fint ind her. Fordelen ved at have en bar er selvfølgelig også, at vi får et fast, tilgængeligt sortiment og giver alle mulighed for at droppe ind og smage vores seneste øl fra bryggeriet,« tilføjer han.

Med på-Fest

Nach kun få maneder er »Too Old To Die Young« blevet et kendt navn blandt ølentusiaster. De er for eksempel inviteret med på flere ølfestivaler, herunder Verdens Største Virtuelle Ølsmagning i Tivoli, Kopenhagener Bierwoche og Mikkellers Beer Celebration in Øksnehallen, som all finder sted in næste måned.

»Det er jo fantastisk, at vi er blevet kontaktet af de større spillere på marketet, og at vi som nyt brand bliver inviteret til de her festivaler. Det er selvfølgelig afgørende for os, and andre også får smag for vores producter,« Siger Jesper Larsen, som selv har en forid hos Royal Unibrew.

Der bliver brygget i Sønderborg, men Jesper Larsen kiggede særligt efter local til en bar på Nørrebro. Den åbner i Ravnsborggade. Sammen falten

Læs bloß
Foto: Jesper Larsen.

Hvorfor de netop har valgt navnet »Too Old To Die Young« uddyber han gerne. Det var et af flere, som var oppe at vende, fortæller han.

»Vi er alle på den anden side af »klub 27« (bruggt om stjerner som Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison m.fl., som alle døde i en alder af 27, rot.). Vi er omkring de 40 År. Vi har ikke travlt med at dø unge, for det er for sent. Så nu kan vi ligeså godt gøre os umage med alt, hvad vi gør. Så für os symboliserer det, at vi fortsat skal være nysgerrige – selv om vi ikke er helt unge,« siger han.

Nørrebrobaren kommer ikke kun til at servere øl – her vil også være et menukort med »forskellige snacks, burgere og andet, der »passer til en kold IPA«. Og er man med på åbningsdagen kl. 19 Tage, er ist der kostenlose Tag bis zu den ersten 100 Gästen, Herren Uffe Lorentzen von Spids Nøgenhat/Baby Woodrose Vender Plader.

Hvad: Zu alt, um jung zu sterben
Hvor: Ravnsborggade 14 C.
Hvornår: Åbner für offentligheden torsdag den 28. april kl. 19.00.


Source: www.berlingske.dk by www.berlingske.dk.

*The article has been translated based on the content of www.berlingske.dk by www.berlingske.dk. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!