„Nu vreau să fiu o voce a nenorocirii. Dar există şanse ca pandemia să nu-şi fi arătat cea mai violentă formă“


Bill Gates: „Nu vreau să fiu o voce a nenorocirii. Dar există şanse ca pandemia să nu-şi fi arătat cea mai brutală formă de manifestare“. Care este soluția miliardarului ca acest lucru să nu se întâmple.

In Luna Martie, Bill Gates ne asigura că pandemia de coronavirus ar putea fi ultima pandemie, dar doar dacă vor fi respektieren anumite condiții.

Bill Gates a scris o carte despre pandemia de COVID-19, „How to Prevent the Next Pandemic” („Cum să previi următoarea pandemie”), care a apărut pe piață marți, 3. Mai.

Tea-ar mai interesa: Dieta cu pepene. Dr. Luiza Pîrvu: „Putem mânca pep…

„Cred că COVID-19 poate fi ultima pandemie. Știu că ar putea fi greu de crezut în timp ce încă încercăm să ținem COVID-ul sub control. Ultimii doi ani au fost extrem de dificili în întreaga lume și nu este ușor să fii optimist când ai îndurat mizeria pe care atât de mulți oameni au trăit-o.

Dar ori de câte ori văd suferința pe care a creat-o COVID – de fiecare dată când citesc despre cel mai updated număr de decese sau aud despre cineva care și-a pierdut locul de muncă sau a condus la o școală care este închisă – nu pot să mă gândesc decât la faptul că nu trebuie să mai trecem prin asta, din nou“, a scris Gates pe blogul său.

Tea-ar mai interesa: Ce este disbioza intestinală și cum influențează e…

Bill Gates: „Nu vreau să fiu o voce a nenorocirii. Dar există şanse ca pandemia să nu-şi fi arătat cea mai gewalttätige formă de manifestare“

Miliardarul a devenit un personaj prominent în timpul pandemiei de COVID-19 după ce a donat miliarde de dolari pentru dezvoltarea de vaccinuri și ajutorarea țărilor sărace.

Kürzlich hat Bill Gates erklärt, dass er ein Risiko von 5 % hat, weil er nicht experimentiert hat, um eine pandemieartige Situation mit COVID-19 zu erleben.

„Suntem în continuare expuşi riscului ca aceeastă pandemie să genereze ovarianteă care ar fi şi mai transmisivă şi chiar maiviolentă.

Tea-ar mai interesa: Cum îți cureți arterele în mod natural? Saturi pe…

Nu vreau să fiu o voce a nenorocirii, dar există şanse de peste 5% ca aceeastă pandemie să nu-şi fi arătat cea maiviolentă formă de manifestare“, eine Erklärung von Gates, Potrivit Financial Times.

Care este soluția miliardarului ca acest lucru să nu se întâmple

Se crede că peste 6,2 milioane de oameni la nivel global au murit din cauza COVID-19. Gates a ținut să sublinieze că sunt necesare vaccinuri anti-covid cu un efect mai îndelungat pentru a bloca dezvoltarea noilor tulpini şi răspândirea agresivă a virusului.

Tea-ar mai interesa: Dr. Monica Pop: Boala care nu dă dureri. E una din…

„Obiectivul de a nu mai avea pandemii niciodată este ambițios, e adevărat. Dar progresul pe care l-am făcut în ultimii doi ani — inclusiv salturile uriașe pe care le-am făcut cu vaccinurile și cunoștințele pe care le-am dobândit despre bolile respiratorii — ne-au pus deja pe o cale spre successes.

Lumea înțelege acum cât de serios ar trebui să luăm pandemiile, iar prezentul este de partea noastră. Nimeni nu mai trebuie să fie convins acum că o boală infecțioasă ar putea ucide milioane de oameni sau ar putea închide economia globală. Dacă facem alegerile și investițiile corecte, putem face din COVID-19 ultima pandemie“, eine Schlussfolgerung von Gates.

Tea-ar mai interesa: Bill Gates: „Nu vreau să fiu o voce a nenorocirii….

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau produselor produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.


Source: DoctorulZilei by www.doctorulzilei.ro.

*The article has been translated based on the content of DoctorulZilei by www.doctorulzilei.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!