Noile Fabrici Tesla Pierd Miliarde de Dolar, gesponnener Moschus


Multimiliardarul a numit, de asemenea, fabricile din Berlin şi Austin, Texas, „furnale gigantice de bani“.

Blocajele Covid-19 in China in China, einschließlich in Shanghai, und Tesla sind o Fabrica uriașă, au făcut tot mai dificilă activitatea producătorilor.

În ultimele săptămâni, Moschus a avertizat cu privire la Reducerea locurilor de muncă la firmă.

Uzinele “pierd miliarde de dolari în acest moment. Există o tonă de cheltuieli și aproape nicio producție”, a adăugat el într-un interviu acordat celor de la Tesla Owners of Silicon Valley, un club recunoscut de company.

Musk a declarat că așa-numitele gigafabrici se luptă să crească producția de când au fost deschise, la începutul acestui an.

Site-ul Tesla din Austin produziert în prezent un număr “minuscul” de mașini, în parte din cauza faptului că unele componente pentru bateriile sale au fost “blocate” într-un port chinezesc “fără ca cineva să le mute efectiv”, a spus El.

“Toate acestea se vor rezolva foarte repede, dar necesită multă atenție”, ein adăugat Moschus.

Interviul a fost înregistrat la sfârșitul lunii trecute, dar aceeastă parte a conversației a fost postată miercuri.

Autoritățile din China au blocat mai multe orașe la începutul acestui an ca răspuns la o creștere a infecțiilor cu Covid-19.

Au fost impuse restricții dure privind circulația persoanelor și a materialelor, inclusiv în centrul financiar, de producție și de transport maritim din Shanghai.

Musk a declarat că închiderea Shanghaiului a fost “foarte, foarte dificilă” pentru Tesla, care ar fi oprit cea mai mare parte a producției la gigafabrica sa din oraș timp de câteva săptămâni.

Site-ul va fi în mare parte închis din nou timp de două săptămâni luna viitoare pentru lucrări de modernizare, potrivit agenției de știri Reuters. Aceasta are ca scop creșterea producției sitului, apropiindu-l de obiectivul companiei ca uzina să producă 22.000 de mașini în fiecare săptămână, potrivit raportului.

Tesla nu a răspuns la o solicitare de comentarii din partea BBC.

Săptămâna trecută, compania a majorat prețul întregii sale game de mașini în SUA cu aproape 5%, deoarece costul materiilor prime, inclusiv al aluminiului și litiului, a crescut.

Săptămâna aceasta, Musk a declarat că Tesla intenționează să renunțe la 3,5% din forța sa de muncă la nivel mondial, după ce anterior a spus că are un “sentiment super rău” în legătură cu economia.

Între timp, constructorul auto german BMW a declarat joi că a început official producția la noua sa fabrică de 2,2 miliarde de dolari din orașul Shenyang din nord-estul Chinei.

BMW a declarat căuzina, care este a treia din China, va crește producția anuală în aceeastă țară de la 700.000 la 830.000 de unități.

(Übers.: Medienfax)


Source: Jurnalul by jurnalul.ro.

*The article has been translated based on the content of Jurnalul by jurnalul.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!