Nije mogla da veruje šta na njima vidi! Odmah se obratila mužu

Najpre je pomislila da je reč samo o slikama sa njenog venčanja, ali ju je privukla činjenica da je na omotu rukopis njene svekrve, te je rešila da pogleda šta sve ima na CD-u. O svom iskustvu, žena koja se sakrila iza nadimka “CountryMarch” požalila se na internet forumu “Mamsnet”, pitajući ostale korisnike za savet jer nije mogla da veruje svojim očima.

– Pitala sam se zašto nisam videla ove fotografije sedam godina, koliko smo u braku, ubacila sam CD u laptop i otvorila folder sa nazivom “venčanje”. Ispostavilo se da je reč o fotografijama koje je na CD narezala moja svekrva – napisala je žena, objašnjavajući da je na disku zatekla preko 400 fotografija.

Foto: Profimedia

Ali čudan detalj u vezi sa njima bio je taj da nigde nije bilo – nje. Nije bila bukvalno ni na jednoj jedinoj fotografiji!

– Pitala sam se, besno: “Šta je ovo!? Nema me NI NA JEDNOJ slici!” Slikano je iz takvih uglova da ja uvek ostanem skrivena ili van kadra. Isečena sam na svim grupnim fotografijama, a kada sam pozirala sa mladoženjom, slikan je samo on… Samo 400 fotografija čoveka koji se venčava… sam! Nije da sam ikada imala idealan odnos sa svekrvom, ali ovo mi je stvarno bilo previše!

Foto: Profimedia

U svojoj ispovesti, žena dalje navodi da je pomenula fotografije mužu, ali da je se on jedva nasmejao. Na spavanje je otišla sa saznanjem da je njegova majka “smišljeno platila nekome” da dođe na njihovo venčanje i snima fotografije na kojima neće biti mlade.

– Da li sam nerazumna ako mislim da je ovo stvarno j***no čudno? A da i ne govorim da je nepristojno i blago psihopatski? – pitala je žena korisnike internet sajta.

Više od 100 ljudi odgovorilo je na njen post, slažući se sa njom da ovo uopšte nije normalno.

BONUS-VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici – budimo “na ti”.

Nova dimenzija novosti, vaš “Nportal.rs”.


Source: Novosti.rs RSS – Današnje vesti by www.novosti.rs.

*The article has been translated based on the content of Novosti.rs RSS – Današnje vesti by www.novosti.rs. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!