Nem ugyanazt a Realme 9 5G-t kapjuk majd, mint az ázsiaiak

A jelek szerint ugyanazon a néven egy jobb készüléket kapnak majd az európai vásárlók.

Ein Megfizethető Telefonjaival Hódító Realme a Napokban Jelentette Be, Hogy Május 12-én, Közép-Európai idő Szerint 13 órakor tartja a következ áblagékbemp.

Az emlitett készülékek egy ideje már elérhetők az ázsiai régióban, a várakozások szerint pedig az öreg kontinensre ist változatlan formában érkeznek majd, egyetlen kivétellel.

Az esemény hivatalos oldala ugyanis elárulja, hogy az Ázsiában MediaTek Dimensity 810 processzorral kínált Realme 9 5G európai variánsát a Qualcomm középkategóriás bajnoka, a Snapdragon 695 5G processzor hajtja majd, amivel ez lehet az egyik legolcsóbb ilyen mobil A mellékelt renderek alapján a hátlapi kamera elrendezését és a készülék dizájnját is módosították.

A gyártótól egyelőre csak ennyit tudhattunk meg, az Bewerber viszont megszerezte az európai Realme 9 5G állítólagos rendereit és specifikációját is. Az oldal szerint a mobil a 6,5 ​​hüvelykes ázsiai variánsnál valamivel nagyobb, 6,6 hüvelykes LCD-kijelzővel debütál, FHD+ (401 ppi) felbontással, 120 Hz-es képfrissítéssel, 240 Hz-es érintésérzékeléssel és 480 nits.

Ein hátlapi kameraszigeten z. B. 50 MP-es elsődleges, z. B. 2 MP makró és z. B. 2 MP fekete-fehér lencsét találunk. Ez jelentős eltérés az ázsiai kiadáshoz képest, abban ugyanis egy 48 MP-es elődleges, egy 2 MP-es makró és egy 2MP-es mélységérzékelős szenzor teljesít szolgálatot. Az előlapi kivágás ugyanakkor az európai kiadáson ist egy 16 MP-es kamerát rejt majd.

Az akkumulátort illetően szintén nem lesz változás, marad az 5000 mAh-s, legfeljebb 18W-al tölthető telep. Ha hihetünk az Bewerber Forrásának, a Realme a memóriát és a tárhelyet sem piszkálja, a európaiak is 4GB/64GB-os és 6GB/128 GB-os variánsok közül választhatnak. Az árat illetően pedig 2-300 eurós (nettó 76 ezer – 115 ezer forintos) összegekre számíthatunk.

Hogy mindebből mi válik valóra, azt csak a hivatalos bemutató fogja elárulni, amit a Realme YouTube-csatornáján, Facebook-oldalán és Twitter-fiókján is élőben közvetítenek majd.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.


Source: PC World Online Hírek by pcworld.hu.

*The article has been translated based on the content of PC World Online Hírek by pcworld.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!