Neglijența pentru SĂNĂTATE, sancționată de Guvern. „Încercăm să responsabilizăm pupulația”

Neglijența pentru SĂNĂTATE, sancționată de Guvern. De anul viitor, românii care nu se prezinta la medicul de familie pentru serviciile medicale de prevenție ar putea fi sancționați. Anunțul a fost făcut de președitele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Adela Cojan: „Încercăm să responsabilizăm pupulația în legătură cu propria sănătate”.

Neglijența pentru SĂNĂTATE, sancționată de Guvern

De anul viitor, oamenii care nu se prezintă la medicul de familie pentru serviciile medicale de prevenție ar putea fi sancționați, afirmă președitele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Adela Cojan. Ea a explicat că în începând cu noul contracadru, pachetele präventiv vor fi obligatorii.

Tea-ar mai interesa: Sacrificiul pe care la făcut pentru un rol. Diana…

Pechetele de prevenţie, vor devenii obligatorii

„Bugetul alocat pentru funcționarea asistenței medicale primare a cunoscut o suplimentare konsistentă, aproape fără Präzedenzfall: 22 %. În interesul Casei de Asigurări de Sănătate de a lărgi pachetul de servicii de bază și de a mai diminua din ceea ce înseamnă plata per capita.

Președitele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate: „Ne gândim inclusiv la elemente sancționatorii“

Astfel încât, începând cu noul contracadru din anul 2023 să implementăm și în special pechetele de prevenție, care vor devenii obligatorii și ne gândim inclusiv la elemente sancționatorii. Încercăm să responsabilizăm pupulația în legătură cu propria sănătate“eine erklärte Adela Cojan.

Tea-ar mai interesa: Cum să scapi de paraziții intestinali în mod natur…

Adela Cojan a mai spus că acest tip de responsabilizare a pacienților se practică în mai multe țări și că asociațiile de pacienți cer de la CNAS acest lucru, potrivit RRA.

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate implementiert ein „Formularisticii“-Projekt im medizinischen Bereich.

„Urmează ca, în baza unui proiect finanţat din fonduri europene, bazele de date medicale ale pacienţilor să se extindă de la medicina de familie şi spitale către toate segmentele de asistenţă medicală. Totodată, suntem interesaţi să informatizăm tot ceea ce înseamnă formularistică în sectorul medical.

Tea-ar mai interesa: Părintele Sofronie Saharov: Amintiți-vă de aceste …

Este un alt proiect pe care l-am câştigat, care a trecut prin toate furcile caudine ale aprobărilor şi suntem în curs de implementare a lui. Se numeşte programul SIGMA Smart, care va informatiza tot ceea ce înseamnă formularistică în sectorul medical şi care va înlesni mult circuitul şi navigarea pacientului şi mai ales a pacientului grav bolnav, cu o boală cu impact în viaţa boal sa social ă medicale, permiţând medicului să îşi îmbunătăţească şi calitatea diagnosticului, pentru că printr-o simplă apăsare de buton nu va mai fi nevoie să pună întrebări multiple pacientului ca să afle istoricul medical”eine bestätigte Adela Cojan

Tea-ar mai interesa: Neglijența pentru SĂNĂTATE, sancționată de Guvern….

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau produselor produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.


Source: DoctorulZilei by www.doctorulzilei.ro.

*The article has been translated based on the content of DoctorulZilei by www.doctorulzilei.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!