Nasser Chamed sa despărțit de Gaz Metan Mediaş, dar ramâne în Liga 1

Chindia Târgoviște a operat o mutare interesantă chiar înainte de meciul cu CS Mioveni, programat luni, de la ora 20:30, în epilogul etapei a doua din play-out-ul Ligii 1.

Echipa anternată de Emil Săndoi la legitimat pe Nasser Chamed (28 ani, Insulele Comore), jucător care a evoluat anterior la Gaz Metan Mediaș, echipă care are mari probleme financiare și careia i-au fost scăzute 24 de puncte din cauza litigiilor neplătite.

Nasser Chamed a semnat cu Chindia

Liber de contract de Gaz Metan, mijlocașul dreapta Nasser Chamed ar fi fost contactat și de Farul, oficialii constănțeni renunțând însă la potențiala mutare. În aceste condiții, pe fir a intrat Chindia Târgoviște, în căutarea unui fotbalist care să evolueze pe postul lăsat liber de Daniel Neguț duupă transferul la CFR.

Nasser Chamed entwickelte sich in der 1. Liga-Saison in 25. Liga mit Gaz Metan, in 11. Liga, mit 1. Gold, mit CS Mioveni (1:0). La echipa din Mediaș evolua din toamna anului 2017, deci acum era la al cincilea sezon la trupa ardeleană. În cariera sa a mai evoluat în Franța, la echipe ca Châteauroux II, Châteauroux, Nîmes II și Nîmes, din liga a patra sau a doua din Hexagon.

Al cincilea überträgt al Chindiei im Jahr 2022

În afara lui Chamed, prezentat oficial astăzi de echipa dâmbovițeană, Chindia a mai bifat alte patru transferuri în 2022: Mihai Butean și Denis Rusu, ambii de la CFR Cluj, Juan Passaglia, de la UTA, și Tsvetelin Chunchucov, de la Sepsi.

Butean şi Passaglia s-au impus repede ca titulari, Rusu a Debütat acum două etape, iar Chunchucov ar putea reprezenta o soluție în primul 11 ​​în finalul sezonului, mai ales că Daniel Popa a ajuns în Coreea de Sud, la Daegeon Citizens.

Chindia ocupă locul 5 în play-out-ul Ligii 1, având 19 puncte înainte de desfășurarea etapei a 2-a din acea fază a campionatului. În prima etapă, echipa din Târgoviște a remizat acasă, la Ploiești, cu „FC U“ Craiova (0:0). Despre jocul din runda a doua, din deplasare la CS Mioveni, a vorbit căpitanul echipei, Paul Iacob.

Foto: Răzvan Păsărică / Sportbilder


Source: Prosport by www.prosport.ro.

*The article has been translated based on the content of Prosport by www.prosport.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!