Napravit padobran od polomljenog kišobrana

Jeste li ikad razmišljajli o tome kako da iskoristite kišobran koji se potrgao i više ne može služiti svrsi? Naš predlog je da napravite padobran sa kojim će se zabavljati vaša deca.

Ako spadate među mame koje uvek traže, zabavne, jednostavne i ekonomične ideje da zabavite svoje klince ovaj padobran od starog kišobrana je kao stvoren za vas. Pogledajte šta je mama sa Wie macht sie bloga učinila sa pokidanim kišobranom.

Potreban-Material:

  • Platno pokidanog kišobrana
  • Komadi tkanine
  • Männliche šarene loptice
  • Pribor za šivanje

Sve što treba da uradite jeste da sa platna starog kišobrana skinete sve žičice, da vam ostane veliki široki krug platna.

Ako je platno veliko i želite da ga može pridržavati četvoro ljudi potrebno je napravite i za platno ušijete osam ručki koje ste napravili od tkanine, a ako je kišobran bio mali četiri ručke će vam biti dovoljne.

kišobran2

Ručke ćete napravite tako da tkaninu isečete na pravougaonike dimenzija 12×30. Pravougaonike po širini presavijte na pola i ušijte celom dužinom. Nakon toga okrenite tkaninu tako da se rub ne vidi, presavijte po dužini, na pola, ušijte krajeve tako da dobijete ručku koju ćete kasnije ušiti za platno kišobrana i tako 4-8 puta.

kišobran 3

Ovaj padobran je savršen za igru ​​tokom toplih vetrovitih dana. Raširite padobran i neka ga deca drže za ručke sa obe ruke. Na sredinu padobrana stavite šarene loptice a deca nek ih bacaju u vazduh i ponovno hvataju padobranom. Verujte nam na rec, satima će se zabavljati.

Kišobran


Source: LifePress magazin by lifepressmagazin.com.

*The article has been translated based on the content of LifePress magazin by lifepressmagazin.com. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!