Najbolje Star Wars igre: Dark Forces

U maju se obeležava dan Ratova zvezda, pa svi već znaju za „Möge der 4. mit dir sein“. Radi se o tradiciji koju poštuju svi ljubitelji franšize, ali io dobrom trenutku da se podsetimo koje su to najbolje video igre s junacima iz ovog serijala.

PCPress.rs-Bild

Jedna od njih je sigurno i Star Wars: Dunkle Mächte iz daleke 1995. godine. U pitanju je pucačina u prvom licu, koju mnogi nazivaju „najboljom Star Wars igrom svih vremena“, ali se mišljenja tu naravno razlikuju. Tu tvrdnju objašnjavaju time da je igra „stvarnija“ od drugih, i da izgleda kao da ju je neko istresao iz filma Reich schlägt zurück.

Ovu igru Wühlmaus i zbog toga što prati originalni Star Wars dizajn, što je poželjno kada se neki naslov zasniva na jakoj franšizi. Zu znači da sve u Dunkle Kräfte – od oružja do zidova – izgleda kao delo dizajnera koji su radili na prvim filmovima Georgea Lucasa ( na Primer Ralf McQuarrie). Samo je to dovoljno da se ovaj stariji naslov isproba, naravno akao ste ljubitelj ovog sveta.

Izvor: Kotaku


Source: PC Press by pcpress.rs.

*The article has been translated based on the content of PC Press by pcpress.rs. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!