Mircea Rednic dă de pământ cu întreaga organigramă a clubului Dinamo


Mircea Rednic a plecat cu un gust amar de la Dinamo în iarna trecută. Ära „Puriul“ demis după numai 12 partide, însă înlocuitorii săi nu au putut redresa corabia.

„Câinii” au retrogradat pentru prima dată în istorie în Liga a 2-a, la capătul unui sezon catastrofal. Rednic a fost acuzat de multe persoane din conducerea clubului că ar fi vinovat pentru situația în care ajunsese Dinamo.

În ciuda acestui Skandal, „Puriul“ declară că i sa propus din partea unor reprezentanți DDB revenirea la Dinamo. Rednic susține însă că nu va investi vreun ban din propriul buzunar în Ștefan cel Mare.

Mircea Rednic dă de pământ cu întreaga organigramă a clubului Dinamo: „Dacă Filip e spiritul lui Dinamo, se învârt mulți în mormânt! Tu vorbești de un nou centru, dar la Săftica nu era nici apă”

Antrenorul în vârstă de 60 de ani a făcut o analiză a clubului său de suflet, la 6 luni de la plecarea sa, și a dat de pământ cu întreaga organigramă a lui Dinamo. Steliano Filip, Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan au fost principalii „clienți“ ai lui Mircea Rednic.

„Dezamăgirea cea mai mare este că am fost demis și din cauza celor de la DDB și a lui Badea, cei care m-au convins să vin. Eu nu voiam să vin la echipă, dar ei m-au convins. De ce m-ai adus și nu mă lași să-mi fac treaba? Mergi pe mâna marelui strateg și a jucătorilor, care au schimbat doi antrenori înainte de mine și apoi încă doi. Și mai au și nesimțirea să reproșeze lucruri.

Dacă Filip e spiritul lui Dinamo, se învârt mulți în mormânt. Acolo era un buboi, eu l-am spart, iar domnul doctor la cusut la loc. Nu trebuia să am încredere în ei, trebuia să îmi fac un contract beton. Bin primit propunere să fiu antrenor la Dinamo. Șich bin spus în ce condiții vin. Nu cei de la Bucureşti, ci din DDB. O parte din el, de fapt. Că nu este Einheit. Bin zis că vin, dar ce să fac? Să plătesc toate prostiile pe care le-au făcut alții?

Tu (nr – Zăvăleanu) vorbești de un nou centru, dar la Săftica nu era nici apă. A făcut șase drumuri în Dubai, nu știu pe banii cui, dar nu a venit nici măcar cu un kilogram de smochine”, a declarat „Puriul”, la DigiSport.


Source: Prosport by www.prosport.ro.

*The article has been translated based on the content of Prosport by www.prosport.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!