Mercedes-Benz Vision AMG: Spannendes Signal

Geheel eigen elektrische AMG-Modelle op komst

Maak kennis met de Vision AMG, een aalgladde showauto waarmee Mercedes-Benz laat zien hoe de toekomst van Mercedes-AMG eruit komt te zien. De AMG-afdeling van Mercedes heeft geëelektrificeerde en selbsts volldig electric andrijflijnen al omarmd en het ziet er niet naar uit dat de sportafdeling er afstand van wil nemen.

Wie de Mercedes-Benz Vision EQXX nog op het netvlies heeft staan ​​moet daar bij het zien van deze Vision AMG ongetwijfeld even aan think. Net as the Vision EQXX is deze Vision AMG een bijzonder gelikt gelijnd model met vier portieren, een aalgladde verschijning the zo is gevormd om zo efficiënt mogelijk door de wind te snijden. Ondanks dat deze Vision AMG net as de Vision EQXX een lange, lage achterzijde heeft die abrupt afloopt zijn de verhoudingen van de twee studiemodelen toch anders, al geeft AMG aan dat dit studiemodel voortborduurt op het concept van het zuinigheidswonder van Mercedes-Benz. Waar de IAA Concept uit 2015 a vroege vooruitblik leek op the Vision EQXX, lit deze Vision AMG dat te zijn van een in the toekomst te verschijnen other model.

Mercedes-Benz Vision AMG

Mercedes-Benz Vision AMG

De Vision AMG heeft een lange wielbasis en relatief corte overhangen. Productierijp is de auto met zijn handgreeploze portieren, deels bestickerde zijruiten, eigenwijze wielen en heftige bilpartij nog niet, maar het signaal dat AMG er mee uitdraagt ​​is wel degelijk interessant. Met de auto laat AMG zien dat het op geëlectrificeerd maar vooral op electric vlak meer kan dan slechts een ‘sportieve versie’ van een bestaande auto leveren. Waar auto’s as the plug-in hybride Mercedes-AMG 4-Door 63 SE Performance en de electric 43 AMG- en 55 AMG-smaken van de EQE Dergelijke versies zijn, hint deze Vision AMG naar een toekomst was Mercedes’ sportafdeling ook fullig eigen auto’s maakt. Dat geworden heus niet allemaal knalharde coupés. AMG zegt namelijk dat de Vision AMG een vierzitter is the laat zien hoe een praktische volledig elektrische sportauto vormgegeven zou kunnen worden! Komt AMG und traf einen Taycan-achte? Het heeft er alle schijn van.

Mercedes-Benz Vision AMG

Mercedes-Benz Vision AMG

Omstreeks 2025 komt AMG namelijk met een geheel zelf ontwikkelde elektrische auto, een sportieveling waar volgens de Duitsers nagenoeg all onderdelen apart zijn voor ontwikkeld. Het blijft niet bij die ene auto, er zitten meerdere alleen als AMG te verschijnen modelen in het vat. Die Komen stuk voor stuk op een alleen door AMG te gebruiken modulair platform te staan ​​dat luistert naar de naam AMG.EA. So heeft AMG Straks dus ook een eigen modulaire elektrobasis. Mercedes-Benz krijgt selbst auf der MB.EA-Plattform für den Elektro-Bedrijfswagens van Mercedes-Benz staat het VAN.EA-platform op de rol.

Kijk niet gek op als enkele designelements van deze Vision AMG in meer of mindere basis terrugkeren op een fulled electric AMG, al geven de heren en dames in Affalterbach zelf al aan dat die studiemodel ‘extreme verhoudingen’ heeft en vooral laten zijn dat het bij de club om ‘schoonheid en het uitzonderlijke’ gaat. De eigenwijze verlichting aan de voorzijde is een verwijzing naar de Mercedes-ster en zou zomaar een van de elementen kunnen zijn sterben in afgezwakte vorm het productiestadium halen. Der typische AMG-Kühlergrill traf auf vertikale Spijlen zien wir in verlichte vorm Boden auf der Front von de Vision AMG. Daarmee blijft in ieder geval een herkenningspunt van de AMG-modellen behouden. Ook lijken we in de zes ronde lichte backerin een designverwijzing naar uitlaateindstukken te ontwaren. F1-Laufheber erkennen in den 22-Zoll-Modellen und in der grünen Farbe, die je auf dem Meer auf den Seitenschwellern waarneemt ongetwijfeld een knipoog naar the F1-auto’s van Mercedes-AMG Petronas.

PRIVATE LEASING Mercedes-Benz

Mercedes-Benz in de Private Lease Vergelijker

Source: AutoWeek by www.autoweek.nl.

*The article has been translated based on the content of AutoWeek by www.autoweek.nl. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!