Melitta horoszkóp (21.05.-27.05.) – Patika Magazin Online

A hőmérő higanyszála egyre feljebb kúszik. Lássuk, ki tör össze szíveket, vagy kinek törik össze a szívét! Masken: hogyan bánjunk bizonyos jegyekkel, helyzetekkel. Az általános vonatkozásban sok mindent megtalálsz, az egyéni bizonyos emberekre vonatkozik.

Kos

(Március 21.–Aprilis 20.) Altalanos: Mozgó célpont vagy szerelmi ügyekben, de nagy vadász ist. Folyamatosan keresgélsz, és többnyire találsz. Bizony, nagyon nehéz ellenállni a Kos mágneses vonzerejének. Ismerkedésnél intenzív és vonzó aura vesz körül, így aztán sokan képtelenek neked nemet mondani. A legszebb az egészben, hogy a Kos kivirágzik a szerelemtől, egyre érzékibb lesz, megértőbb és érzőbb.

Egyéni: Ötletekben gazdag, tennivalókban bővelkedő hét vár rád. Most akár új, akár régi gondolatok motoszkálnak a fejedben, az mind megvalósítás után kiált. Kezdj hozzá minél előbb! Az elkövetkező napokban, hetekben szakmailag előreléphetsz. Ne várd, hogy valaki szólítson! Amit kitalálsz, arról tudni fogod mi használható, melyik vihető sikerre. Ein család és a hivatás ist összhangban lesz.

Bika

(21. April – 21. Mai) Altalanos: A Bikának arra van szüksége, hogy biztonságban érezze magát, hogy kedveljék őt. Amennyiben kedvesének sikerül rávenni, hogy kibontakozzon, legyen bátrabb, próbálkozzon új dolgokkal, csodák igenis történhetnek! A Bika szívügyekben nagyon szemellenzős. Fontos megértetni vele, hogy a hűség mellett szüksége van mindenkinek egy kis önállóságra, saját én időre.

Egyéni: Fontos, hogy képes légy a rugalmasságra. Ne ragaszkodj mereven a régi elképzelésekhez, beidegződésekhez! Sikeres lehetsz, ha társakat verbuválsz magad mellé, de ha úgy hozza a helyzet, egyedül ist remekül boldogulsz. Jöhet egy sokat ígérő lehetőség, azonban mielőtt igent mondanál, alaposan járd körbe a témát! Elsősorban az anyagi vonzatát tisztázd!

Ikrek

(22.05.– 21.06.) Altalanos: Az Ikrek hiába nagy dumás közösségekben, hiába olyan okos, van benne mélyen egy kis melankolikus pont, és ez ellen a megtalált társ szeretete, törődése a legjobb gyógyír. Ha egyedül tengeti napjait, sodródik a szerelem tengerén, sebezhetőnek érzi magát. Tudja, hogy szüksége van valakire, aki betölti ezt az űrt.

Egyéni: Ezen a héten óriási energiatartalékkal rendelkezel. Elsősorban a természetben történő aktivitás lehet jó levezető. Érdeklődsz minden iránt, aminek növényekhez, állatokhoz van köze. A kitartáson azonban meg dolgozni kell!

Rak

(22.06.–22.07.) Altalanos: Egy Rák tökéletes szeretője lehet annak, aki pátyolgatásra és csábításra vágyik, aki tanulni akar még pár dolgot a szerelem nevű nagy alakításról. Egy őszinte szerelem, vagy hűséges szerető mellett biztonságos környezetben, békében, csodás meleg otthont képes teremteni egyben fenntartani.

Egyéni: Új kapcsolatok építése, kisebb-nagyobb utazások megkezdése, vagy előkészítése lehet elsősorban a hét vezérfonala. Lényeges, hogy mindenkivel korrekt legyél. Félreérthető, vagy szándékosan félrevezető mondatokat még viccből se mondj! Tőled megszokott a nagyvonalúság. Most elsősorban barátaid a kegyeltek, de csak akkor adj, ha nem vársz viszonzást!

Oroszlan

(23.07.–23.08.) Altalanos: Az Oroszlán mindig uralkodni akar, de az is fontos számára, hogy csodálják. Szabályszerűen ráront a kapcsolatra, ha az kellőképpen érzéki töltetű. Nagylelkűsége, és odaadó természete miatt azonban szerelme még így ist különlegesnek érezheti magát. Gyakran teszteli a párját bizonyos kérdésekkel, hogy megbizonyosodjon arról, biztos lehet-e benne, hogy igazán szeretik. Ha ezek a kérdések megfelelőek a számára, akkor ez a nagy macska biztosan dorombolni fog.

Egyéni: Szellemileg sokat adhatsz másoknak. Kíváncsiságod új ismeretek megszerzésére sarkall. Ezeket pedig szinte azonnal tovább ist adod. Lényegesen összeszedettebb vagy, mint általában. Keresd azokat a társakat, akikkel sikeres lehet az együttműködés!

Szűz

(24.08.–23.09.) Altalanos: Ein Szűz lassan lesz szerelmes. Óvatosan, és aranyosan, mindent ki akar deríteni kedveséről. Mindig tudja, mit tegyen, hogy partnere igazán különlegesnek érezze magát. Ha szeret, teljességgel szeret, számára a szerelem egy szent állapot.

Egyéni: Gondolkodj, mielőtt beszélsz bárkivel ezen a héten, mert most különösen hajlamosak félreérteni a mondandódat! Ha van egy ötleted, próbáld először a vezetődnek elmondani, és győződj meg róla, hogy e-mailjeidet a megfelelő embereknek küldted el! Legyél türelmes! Még akkor ist, ha az emberek eleinte szkeptikusnak tűnnek, az elkövetkező hetekben valószínűleg ráharapnak az ötleteidre.

Merleg

(24.09.–23.10.) Altalanos: A Mérleget csak stílusosan lehet meghódítani, de cserébe képes érzéki művészetté varázsolni mindkettőjük számára a szenvedélyt. Jobban szereti a nálánál erősebb partnert, az olyat, aki még saját magáról is tud újat mondani neki, aki képes még jobb szeretővé változtatni őt. Egy igazi Mérleg képtelen szerelem nélkül élni, hiányától szó szerint depresszióssá válik.

Egyéni: Egy kicsit túlságosan ist kiköltekezhetsz a nyári ruhásszekrény frissítéséhez ezen a héten. Emiatt azonban ne legyen lelkismeret-furdalásod! Extra bevételek ist bejöhetnek a hét folyamán, melyek ellensúlyozzák majd ezt.

Skorpion

(24.10.- 22.11.) Altalanos: Okos, taktikus a szerelemben is, úgy mint az életben. Értékeli amit kap, de jaj annak aki átveri. Ein Skorpió keze messzire elér. A szerelmes Skorpió szenvedélyes, érzelmei – a vizes jegyének megfelelően – árként tudják elsodorni. Gyakran van némi adok-kapok ist ein szerelmi játszmában, mert a Skorpiót még annyi minden más is motiválja. Az olyan szerető, aki hajlandó felkutatni, mi is rejtőzik a felszín alatt, mindkettejükkel csodákat tehet.

Egyéni: Ezen a heten a mélyebb beszélgetések, utazásokkal kapcsolatos tervezések kerülnek felszínre. Problémamegoldó képességed bármin képes átsegíteni.

Nyilas

(23.11.- 21.12.) Altalanos: A szerelem a Nyilas számára legtöbbször kemény dolog, mert tart a vele járó intimitástól. Ezért aztán a legjobb csak szimpla barátkozással kezdeni. Ha ez már megvan, jöhet a tovább haladás.

Egyéni: Hivatásod gyakorlása hozhatja meg az elismerést, amire annyira vágysz. Mélyedj el a feladatokban! A magánélet egyelőre stagnál. A nyár lehetőséget adhat az életmódváltásra. Keress internetes portálokat, amelyek az egészséges életmódra buzdítanak, vagy értelmes ötleteket adnak! Vesd be a fantáziádat is, könnyen lehet, hogy új, szokatlan módszerekre is rálelsz!

Bak

(22.12.-20.01.) Altalanos: Bizalmatlanságodnak a félelem az alapvető oka. Félsz attól, hogy másba beleszeretve elveszíted önmagadat. Jó hír, ha a megfelelő társra bukkansz, végül ist sikerül szinte kivirágozni, hűséges leszel, és odaadó. Ha valakinek adsz magadból, mindent adsz. És ez csodás lehet, mert a Bak aztán ilyenkornyen jut olyan álomvilágba, ahol csak az fontos neki, hogy kedvesének jó legyen. Az eredmény lehet egy bámulatos és meleg otthon, vagy sok – sok mámoros éjszaka.

Egyéni: Energiában, vállalkozó kedvben és vonzerőben nem lesz hiány. A Mars meglátogatja a születési jegyedet. Készülj arra, hogy időnként elvetheted a sulykot! Például türelmetlenül szólsz valakihez, akit alapvetően szeretsz. Ha mostanában kötsz házasságot, minden lehetőséged megvan a szép életre.

Vízöntő

(21.01.–19.02.) Altalanos: Ha szerelmes, kedvesének minden kívánságát teljesíteni tudja, hála rengeteg mentális és fizikai energiájának. Ein „jó ügyért“ fáradhatatlanul képes bármit megtenni. A Vízöntő számára a szerelem terén a legnagyobb kihívás az intimitás, a szerelem érzelmi és ráérző oldala. Enélkül a szenvedély nem teljes, e jegy szülöttének tehát muszáj megtalálni azt a helyet, azt a személyt, azt a szituációt, ahol szabadon érezhet, és megbízhat a másikban.

Egyéni: Központi szerepet kap a szépség, a harmonia és a pénz felelőse. Új kapcsolatokat építhetsz, amelyek, ha nyitottan állsz hozzájuk, hosszú távon ist ein hasznodra lehetnek. Érdemes lenne néhány korábbi cselekedeted eredményét megvizsgálni. Vannak a környezetedben olyanok, akik nem játszanak tiszta, nyílt lapokkal.

Halak

(20.02.– 20.03.) Altalanos: A Halak életében a szerelem maga az álom, a játék, a fantázia megtestesülése. Ha testét és lelkét egyaránt érinti, akkor tökéletes. Gyakran imádja összekeverni a valóságot az álomvilággal, így aztán a szerelem velük valami bonyolult állapot, ahol bármi megtörténhet.

Egyéni: Ezen a héten nálad van a karmesteri pálca. Nemcsak a saját, hanem mások sorsa ist az irányításod alá kerülhet. Főként a családi életedben kezdődhet meg valamiféle változás. Minden újdonságra nyitottan és optimistán reagálsz. Jó hangulat jellemez, bár néha lehetnek hullámvölgyek. Ezt elsősorban a mértéktelen munkatempó, az elképesztő elvárások okozta fáradtság számlájára irkálhatod.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-Mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
Internet Fernsehen: www.melittatv.hu


Source: Patika Magazin Online by www.patikamagazin.hu.

*The article has been translated based on the content of Patika Magazin Online by www.patikamagazin.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!