Megújult a webes Telekom TV GO

Ember legyen a talpán, aki képes kiigazodni a Magyar Telekom televíziós termékkínálatának fejlesztési fázisai között, mindenesetre a több mint egy évtizeddel ezelőtt belengetett többképernyős stratégia megvalósítása, illetve a felhasználói élmény egységes szintre hozása, továbbfejlesztése ha néhol kissé döcögősen is, de halad a szolgáltatónál. Ennek részeként újult meg a Telekom TV GO online és a Telekom TV többképernyős ügyfelek által elérhető webes tévézési felületahol a lineáris adások mellett on-demand tartalmak is hozzáférhetők.

A Telekom szerint az új külső hozzájárul a tartalomkínálat jobb átláthatóságához, illetve a tartalmak könnyebb és gyorsabb kiválasztásához. Így a főoldal új, kiemelt és friss tartalmak blokkokkal bővült, a tematikus (és kiemelt) on-demand ajánlatokat pedig mostantól innen is ki lehet kölcsönözni, nem kell hozzá külön belépni a téka oldalára. Közvetlenül a főoldalra kerültek emellett a kedvencnek jelölt tartalmak, melyek így szintén könnyebben, közvetlenül elérhetővé váltak.

További újdonság, hogy a FilmKlub és a FilmPremier menüpontokban mostantól a webes nézetben is lehet műfaj szerint keresni, a TV Műsorok menüpont alatt a Most műsoron lehetőséget választva pedig átláthatóan és könnyen átnézhető az aktuálisan futó műsorok listája, illetve az is látszik, mennyi van hátra az adásból.

A Telekom tévés portfóliójának tavaly bemutatott, android-alapú nagyképernyős megoldását, az IPTV platformon üzemelő Smartboxot a mostani frissítés még nem érinti, ezen az eszközön jelenleg még tesztelési fázis alatt áll az új szoftver.

A Telekom továbbra is ígéri, hogy a funkciók körét kibővíti többek közt a sokak által hiányolt csatornasorrend-változtatási lehetőséggel, valamint a Chromecast-eszközök támogatásával, egyelőre azonban sem az applikációkban, sem az új webes felületen nem érhetők el ezek a fejlesztések.


Source: HWSW Informatikai Hírmagazin by www.hwsw.hu.

*The article has been translated based on the content of HWSW Informatikai Hírmagazin by www.hwsw.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!