Megjelent a Honor első Google-kompatibilis modellje

A Honor Magic4 Lite jól bevált felső-középkategóriás recepttel, és pár izgalmas részlettel érkezik a százezres lélektani határ feletti piacra. Ez a jópár éve működő recept a következő: az aktuell Snapdragon középchipset, stand-by Dual SIM, Full HD-kijelző, correct, de nem kiemelkedő fotós képességek és egy tisztességes kapacitású akkumulátor.

A kínai cég pár kompromisszum mellett vonzó funkciókat emelt be. Érződik a költséghatékonyság: a konkurens Xiaomi/Poco-modelekkel szemben AMOLED helyett IPS-panelle szerelték fel a Magic4 Lite-ot, az USB-C port csak a régebbi, videóátvitelre nem alkalmas szabványt támogatja és nincs vízállós.

Ansible és FinOps online ist ein Problem!

Az üzemeltetés automatizálás és a felhős költség optimalizálás alapjaiba bevezető képzéseinkre Most Early Bird kedvezménnyel lehet jelentkezni.

Ansible és FinOps online ist ein Problem! Az üzemeltetés automatizálás és a felhős költség optimalizálás alapjaiba bevezető képzéseinkre Most Early Bird kedvezménnyel lehet jelentkezni.

Versenyképes tulajdonságai a 120Hz-es képfrissítés a 66W-os, 15 perc att 50%-ot pumpáló gyorstöltés (Wired HONOR SuperCharge). A Honor X8-ban debütált HONOR RAM Turbo egy regóta használt megoldás, azonban a Honor az első, aki kifejezetten hirdeti and funkciót. Az eszköz emellett támogatja az 5G-t, 48MP-es főkameráját pedig két segédoptika (boké- és makrólencsék) segíti. Az árkategóriában kiemelkedő a rendkívül ízléses készülékház.

A hátlapon a Huawei Mate-kre jellemző körkörös kameradesign kifejezetten esztétikus választás, a kínált színek pedig szintén különlegesek: fémes ezüst, mélyfekete és óceánkék árnyalatok közül lehet választani. A mobil előlapját az iparági trenddé vált ultravékony kávák által a 6,88 inches kijelző uralja, azonban az ujjlenyomat-olvasó nem itt helyezkedik el, hanem a bekapcsológombon.


Source: HWSW Informatikai Hírmagazin by www.hwsw.hu.

*The article has been translated based on the content of HWSW Informatikai Hírmagazin by www.hwsw.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!