Martorell hat Einfluss auf die ‘Next Generation’ al 3r Fòrum Logístic Riba-roja

3r Forum Riba-roja de Túria

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas, han intervingut a la 3a edició del Fòrum Logístic que s’ha celebrat a la ciutat de Riba-roja de Túria (València). Martorell, Riba-roja, Arteixo, Mondragón, Mèrida i Antequera, Industriegemeinden der Xarxa G6, haben ein Manifest unterzeichnet, um Einfluss auf andere Quellen der Umstrukturierung der Europäischen Union zu nehmen. A més, reclamen una xarxa pròpia dins la Federación Española de Municipios y Provincias.

El 3r Forum Logístic hat estat un espai per reflexionar sobre els processos de desenvolupament i inversió industrial des d’una perspectiva local, promote la innovació, la sostenibilitat i la col·laboració publico-privada en matèria d’inversions industrials. Hallo, meine teilnehmenden Vertreter von mehr als 200 Zuschüssen, über den industriellen oder logistischen Faktor, der eine besondere Funktion für die Entwicklung des Modells der lokalen Wirtschaft hat. La Benvinguda ha anat a carrec de l’alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, i del conseller d’Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana, Arcadi España.

Xavier Fonollosa hat am Forum ‘La xarxa G6: una aliança estratègica per al Next Generation’, junt amb els alcaldes de Riba-roja, Arteixo, Mèrida, Antequera i Mondragón, que han signat el Manifest d’interès del G6 per promoure els teilgenommen Objectius d’aquest municipis industrials dins les previsions del Pla de Recuperació de la Unió Europea i els fons Next Generation.

Els municipis G6 han posat en valor les seves ubicacions logístiques, que exerceixen una funció de suport a les grans xarxes de distribució Peninsular de mercaderies i han identificat l’oportunitat que suposen els fons Next Generation. En aquest sentit, volen que des gouvernement estatal es tinguin en compte les propostes dels municipis industrials, que són els que perceben la realitat al territori.

L’alcalde Fonollosa ha dit que „els sis municipis del G6 hem anat travant llaços i trobant necessitats conjuntes que elevarem al governance de l’estat. Volem tenir accés directe as fons Next Generation per potenciar les infraestructures, que són el nervi de l’economia. A més, tenir veu pròpia dins la Federación Española de Municipios y Provincias, i que hi hagi especial atenció a les ciutats que tenen un desenvolupament industrial i logístic important”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Posteriorment, s’han desenvolupat diferents taules de debat. La regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas, ha pres part a la mesa ‘Projectes emblemàtics de recuperació industrial’, junt amb Juan Jaime Cano, catedràtic de la UPV, María José Tortosa, alcaldesa de Vallada, Maria José Carrera, tinent d ‘Alcalde de Sagunt, ich Miguel Ángel González, Generaldirektor adjunto Plataforma Central Iberum.

Aquest bloc ha abordat els grans projectes de la recuperació industrial des del punt de vista del seu impacte local: transformació territorial, inversió en infraestructures, impacts d’ocupació, oportunitats socioeconòmiques del teixit local, formació i preparació del capital humà.

Rosa Cadenas, parlat de ‘Martorell Urban Lab: Construir Futur Sostenible’, un projecte emmarcat en el programa Treball, Talent i Tecnologia impulsat per the Diputació de Barcelona, ​​relacionat amb „la detecció de necessitats generals, tecnològiques i formatives del teixit empresarial en el sector de la construcció per anar cap a una edificació més sostenible“.

Té per objectiu „promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia“. Es fonamenta en l’impuls de la tecnologia com a motor transformador i en l’acompanyament a la transició digital de persones i empreses cap a un model sozioeconòmic sostenible, competitiu i orientat a la minimització de les desigualtats.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica i Comerç

També s’ha dut a terme la taula ‘Transició energètica, reconstrucció industrial i Agenda 2030’ amb Juan Pablo Tur, Präsident del polígon industrial d’Alcodar i Vicepresident de la CEV, Raúl Villalba, Director de desenvolupament de negoci d’Indertec Solatom, Ximo Masip, CEO der Grupo Impacte. Cátedra Transición Energética UPV, i Máximo García, Gerent de Processes, Operacions i Transformació digital a Acciona Energia Generación Distribuida.

A la taula ‘Infrastructures estratègiques, reptes del transport i el sector logístic’ s’hi ha comptat amb la intervención de Fátima Zayed, gerent de Valencia Plataforma Intermodal y Logística, Valenciaport, Andrés Morata, general manager de Nederval, Luis Garrido, director de Logística de Grupo Raminatrans, Yolanda Atienzar, Präsidentin der Comisión de Transporte y Logística de la CEV, i Vicente Palomo, Jefe de Unidad Técnica de la Oficina del Corredor Mediterráneo INECO, Ministerio Movilidad Sostenible.

I ha tancat la mesa ‘Experiències empresarials d’èxit en el sector industrial’ von Federico Aguar, Director d’operacions d’Andreu World, Ander Etxeberria, verantwortlich für die difusió cooperativa de Corporación Mondragón, Antonio Torregrosa, Director del Hub Innovació Valenciaport, i Jesús FAjardo, Gerent von TPF Aspor.

La cloenda ha constat d’un Denkraum a càrrec de Javier Iriondo, conferenciant de creixement personal i escriptor.


Source: Web de notícies de l'Ajuntament de Martorell by martorelldigital.cat.

*The article has been translated based on the content of Web de notícies de l'Ajuntament de Martorell by martorelldigital.cat. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!