Liverpool wehrt sich gegen Villarreal – politiken.dk


»Det kann lade sig gøre«, lyder et af Villarreal CF’s faste mottoer, og trods nederlag i første kamp til Liverpool var der optimisme, da den lille spanske klub tirsdag tog imod mægtige Liverpool til returkampen. Også selv om cheftræner Unai Emery havde erkendt, at hans hold skulle spille den perfekte kamp for at skabe miraklet.

Männer det kann ikke lade sig gøre – dennne gang. Heller ikke selv om det spanske hold fik den perfekten Start. Sensationernes tid med sejrene over Bayern München (kvartfinale) og Juventus (ottendedelsfinale) var udløbet.

Liverpool schlägt 3-2, und selv om spillerne i perioder så lidt slidte ud, har klubben fortsat et mandskab af en sådan kvalitet, at the næsten vil andre, hvis ikke det snart lykkes at føje yderligere trofæer to the gevinst i Liga Cup, der på forhånd var regnet für det letteste bytte.

Sammenlagt kom sejren dermed bis at lyde på 5-2, da første kamp på Anfield i sidste uge sluttede 2-0 to hjemmeholdet. Hvem Liverpool spielt im Finale des 28. Mai im Stade de France in Paris und bleibt am gestrigen Tag, nach Real Madrid imod Manchester City bis zum Halbfinale zurück. Das erste Duell endete mit einem 4:3 bis City.

Klopp var lidt forstig

Liverpool-Trainer Jürgen Klopp har været lidt forsignig, for hans hold skulle prestere noget stort på udebane i Spanien. Denne gang altså i duellen med Villarreal i striden om en billet til sæsonens Champions League-Finale.

»Med alt det der sker under en stor sæson som denne, er det indlysende,. bei vi gør vergiss rigtigt. Men et problem i dette job er, at alting kun er perfekt, indtil man skal spille den næste kamp. Og der skal måske bare en enkelt tilfældighed til, for at en kamp får en helt anden udvikling, end den man har forventet«, sagt Jürgen Klopp, wenn er unabhängig ist, dagen für opgøret i Villarreal.

»Men det selvfølgelig rart at vide, at vi er godt fungerende i øjeblikket, selv om vi bestemt ikke render rundt med hænderne over hovedet og highfiver hele tiden. Min eneste bekymring er, at vi tirsdag aften kommer godt i gang, og at vi også er klar til at skulle lide – uden dog at komme bagud – selv om det kan ske i alle fodboldkampe«.

»Et godt eksempel var vores kamp i Newcastle, hvor hjemmeholdets publikum var meget engagementret, men vi lod ikke vores modstandere komme foran, hvilket måske var kampens største kvalitet set med vores øjne. Det var jo ikke en brillant kamp af os, men vi fik et godt resultat, og det er det, vi skal kunne levere nu. Selvfølgelig skal vi spille med masser af de rigtige følelser og gå efter at præstere den bedste kamp nogensinde, men vi skal også vide, at det sker bare ikke hver gang«, fastslog Jürgen Klopp.

Villarreal viste høj klasse

Kampens gehört zum Estadio de la Cerámica, der Stad de fleste Kaldes El Madrigal, som Villarreals hjemmebane hed indtil 2017, blev en lidt rodet omgang, hvor begge holds spillere havde svært ved at controlre bolden i et opskruet tempo.

Hjemmeholdet måtte undvære sin skadede hollandske topscorer Arnaut Danjuma, som Liverpools ledelse har vist interest for at ansætte, men til gengæld var en anden offensivspiller, Gerard Moreno, med igen, mens den unge danske målmand Filip Jörgensen tog plads på bænken.

Med alt det der sker under en stor sæson som denne, er det indlysende,. bei vi gør vergiss rigtigt. Men et problem i dette job er, at alting kun er perfekt, indtil man skal spille den næste kamp

Jürgen Klopp

Hos Liverpool war Anführer Jordan Henderson und der kolumbianische Angreifer Luis Díaz skiftet ud henholdsvis Naby Keïta und Diogo Jota, Männer hielten den größten Profiler klar von Anfang an.

De sejrsvante gæster var længst tid om at find spillet, og hjemmeholdet lagde et højt pres, der allerede i tredje minut udløste en score, da et flot opspil sendte bolden for fødderne af senegaleseren Boulaye Dia, som sikkert ekspederede den i nettet.

Så skete alligevel det, som Klopp ikke ville se. Modstanderen fik tidligt sit publicum op på mærkerne med en score. Dermed var Liverpool tvunget til hurtigt at find sit spil.

Gæsterne kom også bedre med i kampen, men det var stadig Villarreal, der havde momentum, og spillere som Gerard Moreno, Giovani Lo Celco, Dani Perejo und Francis Coquelin gav Liverpool-defensiven en masse at arbejde med på en meget våd bane.

Jürgen Klopp trak kasketten hårdt ned i panden, og væk var det brede tandsmil. Men hans hold plejer jo at kunne slå hurtigt tilbage, så måske var han mere rolig, end han så ud. Ro prægede til gengæld ikke tribunerne, hvor de spanske fodboldfans holdt fest og bakkede forbilledligt op om deres hold.

Francis Coquelin Minder nach der Sünde, die sein Publikum om, at the er masser af tid til at gore det helt af med Liverpool. Men det lykkedes ikke.

De trofaste Fans fik deres belønning. Für Pausen sendete Etienne Capoue bolden ind i hovedet på Coquelin, der med stor energi headede den ind bag Alisson på Liverpool-Stregen. Unter Coquelin stand en passiv Trent Alexander-Arnold.

Nu sad hjemmeholdet for alvor på opgøret, og da den samlede stilling var ændret fra 0-2 til 2-2, kogte stemningen på tilskuerpladserne, hvor næsten halvdelen af ​​byens indbyggere var på plads.

Liverpool bragede igennem

Der var lagt op til et sandt drama efter pausen, hvor begge hold med en first scoreing kunne lægge det ultimative pres på modstanderen. Jürgen Klopp hat reageret ved bei Luis Díaz på banen i stedet for Jota i håbet om, og colombianerens store energi kunne måske vende opgøret til gæsternes fordel.


Source: Politiken.dk – Forsiden by politiken.dk.

*The article has been translated based on the content of Politiken.dk – Forsiden by politiken.dk. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!