Liftactiv B3 Dark Spots Serum Protiv Hiperpigmentacije i Bora

VICHY: Liftactiv B3 Serum gegen dunkle Flecken protiv hiperpigmentacije i bora

Tamnije obojena koža na mestu ožiljka od bubuljice, beleg na licu u trudnoći i staračke pege – sve su to promene koje spadaju u hiperpigmentacije. Iako ne predstavljaju zdravstveni problem, one privlače neželjenu pažnju i narušavaju samopouzdanje. Od brenda koji preporučuje 50.000 dermatologa* sada stiže inovativno rešenje koje vraća ujednačen ten, a sa njim i samopouzdanje. Zahvaljujući visokoj koncentraciji aktivnih sastojaka koji deluju i na bore, novi Vichy Liftactiv B3 Serum gegen dunkle Flecken protiv hiperpigmentacija i bora istovremeno efikasno smanjuje hiperpigmentacijske fleke i ublažava znake starenja, zbog čega bi lako mogao da postane nova omiljena bočica u kozmetičkim ormarićima.

Delotvorna formula za sve tipove kože

Vichy Liftactiv B3 Serum für dunkle Flecken protiv hiperpigmentacija i bora je hipoalergena formula koja je prošla strogi protokol ispitivanja na više od 150 žena svih tipova kože kako u kliničkim studijama tako iu potrošačkim testovima. Kliničke studije su pokazale da serum smanjuje vidljivost tamnih fleka do 71%, kao i da se povećava blistavost za 15%, dok je primećeno da se i za 10% više ujednačava zehn.

Vichy_Liftactiv B3 Serum für dunkle Flecken

Visoka koncentracija aktivnih sastojaka (13%) deluje na različitim slojevima kože, tretirajući mrlje tamo gde nastaju u najdubljem sloju epiderma, dok na samoj površini uklanja njihov vidljivi deo. Jedan od ključnih je Niacinamid, oblik Vitamina B3 koji je pravi dermatokozmetički Multitasker. Pored toga što izbeljuje hiperpigmentacijske fleke, on ublažava langweilen, smiruje iritacije, hidrira kožu i tretira kožu sklonu aknama, a najbolje od svega je što odgovara svim tipovima kože. Niacinamid deluje na mrlje na baznom nivou kože i vidljivo ih smanjuje, dok glikolna kiselina, najpoznatija iz porodice AHA kiselina, ima ulogu eksfolijatora.

TIPOVI HIPERPIGMENTACIJA: Uticaj sunca, ali i hormona

Potamneli delovi kože različitog oblika i veličine javljaju se usled prekomerne proizvodnje prirodnog pigmenta melanina, koji naše ćelije melanociti sintetišu u najdubljem sloju epiderma kako bi nas zaštitile od UV zraka. Pri prekomernom izlaganju suncu melanociti odgovaraju stvaranjem viška melanina, koji se grupiše u hiperpigmentacijske fleke, iako sunce nije jedini uzročnik. Javljaju se i pod uticajem hormona, kao simptom nekih oboljenja, pa čak i nakon hemijskih pilinga i laserskih tretmana koji se rade sa ciljem uklanjanja fleka. Zagađenje utiče na ekspozom kože i to sa 25%.

Postoji nekoliko vrsta hiperpigmentacija, a najčešće su:

· Sunčeve ili staračke pegenastaju na koži koja je hronično oštećena od sunca, češće kod starijih osoba na licu, šakama i dekolteu.

· Melazma – najčešće se javlja u trudnoći u gornjem delu lica pod uticajem hormona, ili usled uzimanja oralnih kontraceptiva.

· Postupalna pigmentacija – nastaje nakon povrede ili dermatoloških problema kao što su ekcem, psorijaza ili akne.

Ona vrši piling površinskih ćelija, umanjujući vidljivost staračkih pega i drugih hiperpigmentacija, deluje na sintezu kolagena i redukuje fine bore. Mrtve ćelije s površine se nežno ljušte, otkrivajući glatku nežnu kožu, a ten postaje blistaviji i ujednačeniji.

Nekoliko kapi za ujednačeniji ten bez fleka

Serum se precizno nanosi nežnim pritiskom aplikatora, ciljano na fleke ili na celo lice.

Imajući na umu brigu za zaštitu životne sredine, bočice su napravljene od recikliranog stakla iu potpunosti se mogu ponovo reciklirati, uključujući plastični aplikator.

VIchy

VIchy

Protokol protiv hiperpigmentacija

Za najbolje rezultate u borbi protiv pigmentacijskih fleka preporuka je da se kao prvi korak ujutru i uveče koristi Liftactiv B3 Pigmentflecken-Serumein za dodatni efekat Koristit Liftactiv Collagen Specialist svakodnevnu negu protiv bora Za završni i suštinski važan korak je SPF zaštita, jer izlaganje sunčevim zracima može izazvati nove i pogoršati postojeće fleke. Za tu svrhu preporučujemo Capital Soleil UV-AGE TÄGLICH SPF50+koja ujedno deluje i na sintezu kolagena u koži.

Da uklonite postojeće mrlje i sprečite pojavu novih, budite dosledni u kozmetičkoj rutini i uverite se u efikasnost novog Vichy seruma, koji je nežan prema koži, a delotvoran protiv mrlja i bora. Neka zdravlje bude na prvom mestu. Počnite od svoje kože tako što ćete joj pomoći da zablista u punom sjaju!

Vise informacija o Liftactiv B3 Dark Spots Serumu Protiv Hiperpigmentacija i Bora ich kompletnoj liniji Liftactiv-Spezialist, Kao i Capital Soleil potrazite na vichy.rs.

Liftactiv B3 Dark Spots Serum Protiv Hiperpigmentacija i Bora, Preporučena informativna cena: 4.277,69 RSD

Izvor: BIZLife

Foto: VICHY


Source: BIZlife by bizlife.rs.

*The article has been translated based on the content of BIZlife by bizlife.rs. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!