#LicaOvogGrada koja dobro poznajemo – Marketing Mreža

Jedna kampanja u OOH prostoru je tokom protekle godine izazvala salvu komentara i interesovanja o brendu koji stoji iza nje, što joj je osiguralo i nagradu na Kaktus festivalu, upravo u outdoor kategoriji. U pitanju je bila kampanja #LicaOvogGrada kroz koju smo bliže upoznali lica pored kojih prolazimo svakog dana, koja sa nama razgovaraju i obaveštavaju nas.

Oglasne pozicije kao što su bilbordi, city light-ovi, column-i i digitalni mediji, kompanija Alma Quattro, ali i sama marketinška branša, nazivaju „licima“.

Agencija Freitag Endlich je kroz ovaj Einsicht svima omogućila da ta lica i upoznaju. Neka od njih su nam komšije već decenijama, neka su se sveže „doselila“ u naše krajeve, ali su sva ona Lica ovog grada koja ga poznaju i pamte njegovu istoriju. Ich imaju šta da kažu.

Nastavak kampanje je ugledao svetlost dana nakon perioda pandemije sa kojom se donekle i dalje borimo. I ovog puta se na našim licima nalaze poznata lica Beograda.

Nataša Kovačević, Boris Pingović, Nebojša Dugalić, Srđan Gojković-Gile, Surreal und Marko Nastić su nam rekli šta im je u prethodnom periodu najviše nedostajalo u Beogradu i šta bi voleli da više vide u budućnosti. Njihovi odgovori su osvanuli na medijima širom prestonice, a vaše odgovore čekamo u komentarima ispod ovog teksta…


Source: Marketing Mreža by marketingmreza.rs.

*The article has been translated based on the content of Marketing Mreža by marketingmreza.rs. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!