L’EMM posa en marxa un nou web, concidint amb el Dia Europeu de la Música

Gleichzeitig amb el Dia Europeu de la Música, que se celebra aquest 21 de juny, l’Escola Municipal de Música de Martorell ha posat en marxa la seva nova pàgina web escolademusica.martorell.cat. El canal dona a conèixer la història de l’escola, el quadre d’equip docent, notícies d’actualitat, preincripció, oferta formativa o el Calendari d’activitats. L’espai és visualment més atractiu, facilment available a cadascun dels apartats i responsiu a qualsevol tipus d’aparell digital.

El cap d’estudis de l’EMM, Eloi López, assegura que „sempre hem donat molta importància a la part comunicativa. El curs passat vam fer un web a través del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, però aquest curs hem decidit fer-ne un de nou amb una estructura millorada, que seguís la línia corporativa del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM)“.

Eloi López, cap d'estudis EMM

El web „té un format similar a l’anterior, però més vistós i amable. Hi podreu trobar l’oferta formativa i les novelats, com el Departament de Cançó i de Producció Musical. Veure la càrrega lectiva, fer la preinscripció, adquirir documents o consultar l’històric de cursos anteriors per veure l’evolució dels alumnes“, apunta.

Eloi López, cap d'estudis EMM

A la pàgina també hi trobareu una àmplia galeria fotogràfica, àudios i vídeos, així com un espai dedicat a l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes de l’EMM i altres enllaços d’interès, com ara la plataforma de gestió per a Zentren educatius d’ensenyament musical Gwido.


Source: Web de notícies de l'Ajuntament de Martorell by martorelldigital.cat.

*The article has been translated based on the content of Web de notícies de l'Ajuntament de Martorell by martorelldigital.cat. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!