Kingston predstavlja eksterni SSD za zaštitu podataka sa ekranom osetljivim na dodir i hardverskom enkripcijom

1. Jedinstveni intuitiveni ekran osetljiv na dodir

2. FIPS 197-Sertifizierung mit XTS-AES 256-Bit-Verschlüsselung

3. Opcija više lozinki uz mogućnost postavljanja PIN-a i lozinke

Kingston Digital Europe Co LLPčlanica Kingston Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, predstavila je danas najnoviji uređaj iz linije enkriptovanih proizvoda, IronKey Vault Privacy 80 starke SSD (VP80ES). Ovaj inovativni model predstavlja prvi Kingstonov eksterni SSD koji podržava sve operativne sisteme i dolazi sa ekranom osetljivim na dodir ich hardverskom enkripcijom za zaštitu podataka.

Korišćenje IronKey VP80ES jednako je prirodno kao i otključavanje pametnog telefona, dok se kopiranje podataka obavlja jednostavnim prevlačenjem. Uz intuitiveni ekran u boji koji je osetljiv na dodir i FIPS 197 sertifikaciju sa XTS-AES 256-bitnom enkripcijom, VP80ES je dizajniran za zaštitu podataka, a istovremeno je jednostavan za korišćenje. Disk idealan zaštitu od Brute Force napada i BadUSB-a sa digitalno potpisanim firmware-om za sve korisnike, od malih do srednjih preduzeća (SMB-a) do kreatora sadržaja. Njegove sigurnosne mere po vojnim standardima čine ga znatno superiornijim u odnosu na internet i cloud servise za čuvanje važnih informacija o kompaniji, dokumenata ili slika i videozapisa visoke rezolucije.

Uz jednostavnost korišćenja i hardversku enkripciju, VP80ES nudi dodatne mogućnosti za zaštitu podataka, poput opcije više lozinki (Administrator/korisnik) sa načinima rada putem PIN-a/lozinke ich podesivim pravilima lozinke. Uz opciju administratora, birajte između načina rada s brojčanim PIN-om ili pristupnom frazom, postavite pravila za lozinku ili omogućite proširene sigurnosne opcije kao što su maksimalni broj pokušaja unosa lozinke, minimalna dužina lozinke od 6-64 karaktera, alfanumerička pravila lozinke, automatsko isključivanje za zaključavanje diska, nasumični raspored ekrana osetljivog na dodir i Secure-Erase kako biste osigurali maksimalnu zaštitu važnih podataka. Administratorska lozinka može se koristiti za oporavak podataka i pristup ako se zaboravi korisnička lozinka. Dodatan razlog za manju brigu je VP80ES zaštita od Brute Force napada koja kriptografski briše disk ako su administratorska i korisnička lozinka postavljene prema zadanim postavkama pogrešno unesene 15 puta1 zaredom. Ipak, nemojte se bojati u slučaju da zaboravite svoje lozinke: uz korišćenje razmaka može biti lakše zapamtiti lozinku kao listu reči, nezaboravnog citata ili teksta iz omiljene pesme. Inače, ‘PIN pad’ se može koristiti za otključavanje VP80ES, baš kao i na mobilnom uređaju. Kako biste umanjili neuspele pokušaje prijave i frustraciju, dodirnite taster „oko“ kako biste videli koju lozinku ste uneli. VP80ES ist ein Paket mit torbicom oder neoprena und dva USB 3.2 Gen 1-Adaptern, die mit USB Type-C® kompatibel sind2 ili Type-A, što ga čini savršenim suputnikom koji omogućuje mobilnu produktivnost i praktičnost kod korišćenja zaštićenih podataka i sadržaja kada ste u pokretu.

IronKey Vault Privacy 80 Externer SSD-Winkel„Kako sve više i više ljudi nastavlja raditi od kuće i izvan zaštićene mreže kompanije, želimo pružiti korisnički prilagođene mogućnosti većeg kapaciteta na nivou vojne sigurnosti za mala i srednja preduzeća kako bismo kompletirali našu postojeću liniju zaštićenih USB diskova“, izjavio je Oscar Escayola Kaloudis , EMEA Flash Business wird von der Kingston Company erstellt. „IronKey Vault Privacy 80ES čini upravo to. Uz ekran osetljiv na dodir u boji, bezbroj sigurnosnih opcija i kompaktni dizajn, korisnici mogu zaista kontrolisati sve svoje podatke.“

Kingston IronKey Vault Privacy 80 Eksterni SSD dostupan je u capacitetima od 480 GB, 960 GB i 1920 GB i podržan je ograničenim trogodišnjom garancijom, besplatnom tehničkom podrškom i legendarnom Kingston pouzdanošću.

Za vise informacija posetite kingston.com.

IronKey Vault Privacy 80 starke SSD
Modell Kapazität
IKVP80ES/480G 480 GB IronKey VP80ES
IKVP80ES/960G 960 GB IronKey VP80ES
IKVP80ES/1920G 1920 GB IronKey VP80ES

Kingston IronKey Vault Privacy 80 Eksterni SSD, Mogućnosti und Specifikacije:

 • Zaštitite važne podatke sa FIPS 197 sertifikovanom XTS-AES 256-bitnom enkripcijom: Ugrađena zaštita od BadUSB-a, Brute Force napada and sertifikovani sigurni microprocesor od strane zajedničkih EAL5+ criterijuma.3
 • Jedinstveni intuitiveni ekran osetljiv na dodir: Zaštita vaših podataka jednostavna je uz intuitivni, korisniku prilagođen ekran u boji koji je osetljiv na dodir.
 • Omogućite opciju više lozinki (Administrator/korisnik) uz mogućnost pristupa putem PIN-a/lozinke: Opcija više lozinki za oporavak podataka sa administratorskim pristupom.
 • Podesiva pravila lozinke: Upravljajte brojem pokušaja unosa lozinke, minimalnom dužinom lozinke od 6-64 karaktera i brojčanim ili abecednim pravilima za lozinku.
 • Proširene sigurnosne opcije: Podesivo automatsko isključivanje za zaključavanje diska, nasumični raspored na ekranu i sigurno brisanje diska koje briše sve lozinke i ključeve za enkripciju.

Dvostruke postavke Nur-Lese-Načina Rada (zaštita od upisivanja): obrana od hakerskih pretnji od strane kompromitovanih sistema korišćenjem dva nivoa zaštite samo za čitanje.

 • Interfejs: USB 3.2 Gen 1
 • Priključak: Typ-C
 • Paket uključuje: putnu torbicu od neoprena, USB 3.2 Gen 1 C-to-C-Kabel,

USB 3.2 Gen 1 C-zu-A-Kabel

 • Kapazität4: 480 GB, 960 GB, 1920 GB
 • Brzina: tun 250 MB/s čitanja, 250 MB/s pisanja
 • Maße: 122,5 mm x 84,2 mm x 18,5 mm
 • Radna-Temperatur: 0°C bis 45°C
 • Temperatur skladištenja: -20°C bis 60°C
 • Kompatibilität: USB 3.0/USB 3.1/USB 3.2 Gen 1
 • garancija/Podrška5: Ograničena trogodišnja garancija
 • Kompatibilan sa: ne zavisi von OS-a:

Microsoft Windows®, macOS®, Linux®, Chrome OS™ ili bilo koji sistem koji podržava USB uređaj za skladištenje podataka.

1 Zaštita od Brute Force napada je podesiva kripto-brisanjem od 10-30 pokušaja unosa lozinke

2 USB Type-C® und USB-C® registrieren sich im USB Implementers Forum.

3 Hardver sertifikovan i sa ugrađenim zaštitnim mehanizmima dizajniranim za obranu od spoljnih neovlašćenih i fizičkih napada.

4 Neki od navedenih kapaciteta na flash uređaju koriste se za formatiranje i druge funkcije i stoga nisu dostupni za skladištenje podataka. Kao takav, stvarni raspoloživi kapacitet za skladištenje podataka manji je od onoga što je navedeno na proizvodima. Za više informacija pogledajte Kingstonov vodič za Flash memoriju.

5 Ograničena 3trogodišnja garancija. Za detalje pogledajte kingston.com/wa.

Za vise informacija posetite kingston.com.

Kingston možete pronaći na:

Youtube Instagram

Facebook LinkedIn

Twitter Kingston ist bei dir

O kompaniji Kingston Digital Europe Co LLP

Kingston Digital Europe Co LLP und Kingston Technology Company, Inc., deo su iste korporativne grupe („Kingston“). Kingston je najveći svetski nezavisni proizvođač memorijskih proizvoda. Od velikih podataka, laptopa i PC računara, preko uređaja zasnovanih na IoT-u poput pametne in nosive tehnologije, do dizajniranja i proizvodnje po ugovoru, Kingston pomaže u isporuci rešenja koja se koriste za život, rad i igru. Najveći svetski proizvođači računara i kompanije za hosting u cloudu zavise od Kingstona u pogledu svojih proizvodnih potreba, a naša strast za tehnologijom pokreće uređaje koji se koriste svakodnevno širom sveta. Težimo da sagledamo i širu sliku izvan naših proizvoda i da zadovoljimo potrebe naših kupaca, nudeći im rešenja koja prave razliku. Da biste saznali više o tome kako je Kingston Sa Vama, posetite Kingston.com.

wurde zuletzt geändert: von


Source: ITNetwork by www.itnetwork.rs.

*The article has been translated based on the content of ITNetwork by www.itnetwork.rs. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!