Kaufen Sie das Modell von Alibaba.com Dacia Spring mit Dongfeng EX1

Dongfeng EX1, Modell elektrische Hersteller von Motor Dongfeng in China, Pflege este de fapt o Dacia Spring, este la vânzare pe platforma Alibaba.com.

Anunțul pentru aceeastă Dacia Spring pentru piață din China a forst postat de Hunan Fuda Machinery Co., Ltd, un trader auto specializat in toate tipurile de vânzări și servicii, unul dintre cei mai mari distribuitori and exportatori de automobile din provincia Hunan, China.

Cât costă pe Alibaba.com Dacia Spring pentru piața chineză

Autohändler für chinesisches Automodell Dongfeng EX1 für 12.000 Dollar. Însă, prețul scade în funcție de numărul de mașini cumpărate. Dacă cineva comandă 10 unități, prețul scade la 11.000 de dolari. Pentru 20 de mașini comandate, prețul scade la 9.800 de dolari, iar pentru 30 de unități la 9.500 de dolari.

Prețul este de două ori mai mare în Europa. În luna mai, o Dacia Spring kostet în Rumänien 20.900 Euro cu TVA în echiparea Comfort Plus, finden mai scumpă decât în ​​alte țări europene. Cel mai mic preț este în Franța, de 19.290 euro euro cu TVA pentru echiparea Confort.

Perioada de așteptare pentru cei care comandă acest model este cuprinsă între opt și zece luni. Garanția oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul. Pentru baterie garanția este de 8 ani sau 120.000 km.

Deocamdată în Romania există o singură variationă de echipare, Comfort Plus. Ulterior, va debuta pe piața din țara noastră oa doua versiune, denumită Comfort. Aceeastă va fi mai accesibilă, dar și mai slab echipată. Încă nu se știe cu exaktitate când va fi lansată pe piață.

Dacia Spring dispune de același motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o batterie de 26,8 KWh. Dacia electrica poate fi alimentata at la o priză casnică de 220V cat și la un Wall Box sau, optional, la o bornă DC.

Modell sind Autonomie von 230 km konformen Ciclului WLTP und 305 km konformen Ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat).

Dacia Spring beneficiază de echipamente de siguranță precum limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forței de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgență (button SOS), aprindere automată a farurilor și frânare automată de urgență.

INTRÔ ÎN GALERIA FOTO


Sursa: Alibaba.com


Source: Promotor by www.promotor.ro.

*The article has been translated based on the content of Promotor by www.promotor.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!