Kaj premoreta Sharp in NEC, ko se združita pod eno streho?

Poslovni svet se nenehno spreminja, znotraj pa ostaja ena konstanta vedno enaka – avdiovizualne rešitve so nepogrešljive.

Kako lahko podjetja z zaposlenimi, razpršenimi po vsem svetu, ohranijo dobro raven komunikacije z zaposlenimi in strankami? Kako lahko na učinkovit način posredujete svojo sporočilo in kaj vam lahko zagotovi, da boste ujeli pozornost obiskovalcev? Odgovor je kakovostna avdiovizualna (AV) oprema. Ko pa je govora o kakovosti, se pojavi vsem znano ime Sharp NEC, ki izdeluje vrhunske interaktivne in komercialne zaslone za digitalno oglaševanje.

Vrhunska avdiovizualna tehnologija na enem mestu

Sharp NEC Display Solutions Europe ist seit dem 1. April 2018 in der Postavil Celoten Portfelj Professionals zaslonskih Rešitev Blagovnih Znamk Sharp in NEC na eno mesto. Strankam in partnerjem bo tako zagotovil pomembno poslovno prednost z dostopom do izboljšanega portfelja in razširjene ponudbe profesionalnih storitev.

Na enem mestu pa ne bodo zbrani samo AV izdelki, ampak tudi obsežno strokovno znanje in tržna prepoznavnost obeh blagovnih znamk. Inovativni poslovni izdelki Sharp vključujejo profesionalne in kommercialne zaslone ter razvoj naprednih interaktivnih in 8K tehnologij. Kakovost široke palete vizualnih tehnologij in rešitev za digitalno oglaševanje so prepoznali tudi uporabniki iz različnih industrij po vsem svetu.

S 1. majem bo združena tehnologija na voljo tudi slovenskim uporabnikom, in sicer pri uradnem Distributorju in prodajalcu Sharp NEC AV rešitev Acord-92.

Poudarek na vrhunskem zadovoljstvu strank

Sharp NEC Display Solutions Europe, ki ga vodi predsednik in izvršni direktor Bernd Eberhardt, bo sledil strateški poti v prihodnost vizualnih rešitev s poudarkom na vrhunskem zadovoljstvu strank, ki ga omogočajo visokokakovostni izdelki, odjanlično prodajno zpostnozavelov zpostnozavelov.

»Z združitvijo moči Sharp in NEC zagotavljamo najširši nabor vizualnih rešitev v več tehnologijah, zasnovanih za zanesljivost in dolgo življenjsko dobo. Sharp NEC Display Solutions Europe želi izboljšati ustvarjalnost in produktivnost uporabnikov z izdelki, ki našim strankam pomagajo pri soočanju z njihovimi poslovnimi izzivi, pri čemer je vsak izdelek podprt z našo svetovno znano skrbnostjo in integriteto. Na začetku bo Sharp NEC ponujal dve liniji zaslonov, ki ju bomo nenehno nadgrajevali,« pravi Bernd Eberhardt.

»Podjetje se je spremenilo, a poslanstvo, ki je globoko zakoreninjeno v našem poslovanju, ostaja enako. Obe ekipi si delita dolgoletne izkušnje in globoko poznavanje trga. Naši zavezanosti trajnosti in kakovosti, tako glede naših izdelkov kot tudi storitev svetovnega kova in podpore naših ekip, se popolnoma ujemata,« je zaključil Bernd Eberhardt.

Kaj premore novo podjetje in združenje dveh vodilnih blagovnih znamk na področju AV tehnologije, boste lahko iz prve roke izvedeli na največjem evropskem AV dogodku ISE 2022, ki se bo odvijal v Barceloni od 10. do 13. maja. Vabljeni, da se udeležite dogodka in obiščete Sharp NEC stojnico, kjer se boste lahko prepričali in podučili o najnovejših avdiovizualnih tehnologijah.

Če ste neučakani, si lahko širok nabor izdelkov združenega podjetja s 1. majem ogledate pri slovenskem prodajalcu Acord-92. Več na njihovi spletni strani www.acord-92.si.

Za več informacij o združenju blagovnih znamk Sharp in NEC pa obiščite www.sharpnecdisplays.eu.


Source: Računalništvo, telefonija – Računalniške novice by racunalniske-novice.com.

*The article has been translated based on the content of Računalništvo, telefonija – Računalniške novice by racunalniske-novice.com. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!