Jobb a snapdragonos S22 Ultra kamerája, mint az exynososé?

Az egyik online publikáció szerint igen, és nem ez az egyetlen különbség.

Rekord negyedév áll ein Samsung mögött, nem kis részben ein Galaxy S22 család sikeres startjának köszönhetően, bin ein pénzügyi remekelés nem egyenlő tesztelői vagy vásárlói elégedettséggel, és bár ein S Pent visszacsempésző S22 Ultra-sok szempontból ein piac legtöbbet kínáló mindenese, Boven találtunk csiszolásra Varo Hibat , ami a felület vagy jó pár 3D játék teljesítményét, esetleg a képfeldolgozás minőségét illeti.


[+]

Aztán Jott ein Gos botrány, és kiderült, hogy ein komolyabb melegedés és fogyasztás visszafogása érdekében nyúl bele ein One UI felület eine teljesítménybe annyira, hogy még honlapunk görgetése ist dadogott, nem beszélve ein Twitter szaggatásáról, és egyelőre ein teljesítménygondokat ein Samsung apránként toldozza-foldozza . Ez egyébként vonatkozik az európai Exynos 2200 als és a nemzetközi Snapdragon 8 Gen 1-Gyes modellekre egyaránt, AM- ez előbbi egyéni problémája játék közben az, hogy az AMD-VEL közösen fejlesztett, vadi új Xclipse 920 GPU-ra a fejlesztők egyszerűen még NEM optimalizáltak, és a relatív alacsony eladási darabszám mellett kérdéses, hogy a korábbi címek képkockasebessége vagy grafikai minősége egyáltalán előrelép-e idővel. A PhoneArena szerint pedig meg kamerában is van eltérés a két modell között.


[+]

Ez nem feltétlenül más lencsék vagy szenzorok, hanem más képfeldolgozó egységet és ahhoz igazított algoritmust jelent. A PhoneArena hozzájutott egy exynosos és snapdragonos S22 Ultrához is, és úgy találta számos kattintás után, több véleményt meghallgatva, hogy a mifelénk forgalmazott exynosos készíti a kevésbé előnyös fotókat. A különbség nem nagy, de avatatlan szemnek is nyilvánvaló, hogy a snapdragonos szemrevalóbb telítettséggel, ügyesebb zajkezeléssel/élesítéssel és több csettintésre méltó albumképpel áll elő ugyanarról a témáról, azalállít


[+]

Mi ezúttal is azt fűznénk hozzá, hogy nincs drámai eltérés S22 és S22 között, viszont csak úgy tűnik annyi év után, hogy az exynosos közönség húzza a rövidebbet, a Samsung rajongói oldal, a SamMobil a 2200-at pedig egyenesen at utóbbi idők legrosszabb Samsung chipjének titulálta. Ám hiába a petíciók és az észrevételek, úgy tűnik: a kétlaki chiphasználat marad, és a közelmúlt alapján az ebből fakadó problémák is.


[+]

Szerencsére Ez egy részére folyamatosan érkeznek ein hibajavítások, Epp az összképpel van eine gond, Mert amikor egy Tokon, töltőn és fülesen spóroló iPhone ein Vékony pakkért cserébe perfekt Modon optimalizált rendszert és ökoszisztémát, kiegyensúlyozott hardveres teljesítményt, hosszú üzemidőt és régiótól függetlenül kiszámítható, minőségi kameraszettet kínál, a legfőbb rivális sok szempontból ennek csak a látszatát adja. Használat közben ugyanis előjön számos hátrány, és bár nem tudjuk, hogy milyen az élet snapdragonos S22 Ultrával, azért meglepő, hogy ugyanazokra a bakikra, amire mi és a vásárló könzöség is rábukkant, arról öffentlich zugängliche Hallen online.


Source: Hírek és cikkek – Mobilarena by mobilarena.hu.

*The article has been translated based on the content of Hírek és cikkek – Mobilarena by mobilarena.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!