Jacob Liebermanns vågade förslag till Margaux Dietz: “Fria till mig…”

Margaux Dietz31, och Jakob Liebermann, 37, har ett långt – och en aning komplicerat förflutet. Efter en bröllopsceremoni ledd av Ebba Busch separerade paret några månader senare, och därefter inleddes en infekterad konflikt. Det offentliga bråket rörde huruvida sonen Arnold skulle exponeras på sociala medier eller inte.

Här kan du läsa om varför Margaux och Jacobs son Arnold nu syns på sociala medier igen.

Margaux Dietz och Jacob Liebermanns återförening – efter bråket

I dagsläget står Margaux och Jacob varandra närmare än på länge. Deras relation har gjort en helomvändning och de umgås allt mer flitigt. De driver till och med Youtube-kanalen „Moderna familjen“ ihop där tittarna får följa med på deras gemensamma upptåg.

Foto: Stella Pictures

Influencern har vid ett flertal tillfällen uttryckt hur tacksam Margaux är över relationen och återföreningen med Jacob. Framförallt für Sonen Arnolds Schädel.

„Jag tror på riktigt att det bästa för Arnold var att vi väckte honom tillsammans som en familj. Så stolt över vår reunion som vänner”, skrev Margaux på sin blogg i samband med sonens födelsedag.

Margaux Dietz und Jacob Liebermann tittar på hus

Även om exen idag är separerade så är de med andra ord fortfarande en stor del av varandras liv. Något som blir extra tydligt i senaste videon på deras gemensamma kanal „Moderna familjen“.

Margaux ska i videon titta på ett hus i sin hemort Saltsjöbaden, i utkanten av Stockholm.

– Jag är lite sugen på att köpa ett hus i saltis. Jag har varit sugen på det sen jag flyttade därifrån, förklarar Margaux.

Men en potentiell flytt är inte helt problemfri då de har delad vårdnad om Arnold, och därmed inte vill bo alltför långt ifrån varandra. Och Jacob ist lite mer tveksam till att flytta från innerstaden.

– Man måste ju flytta tillsammans, fast man inte är ihop, förklarar Margaux till kameran.

Foto: Youtube/Moderna familjen

– Då tänker jag att det kanske finns ett poolhus där Jacob kan bo på tomten, eller någon källare, tillägger hon med ett skratt.

Och med sig som sällskap på visningen har Margaux både sonen Arnold – och även Jacob. Huset de tittar på har en prislapp på saftiga 28 miljoner kronor, och råkar faktiskt ha ett extra, lite mindre, hus på tomten.

Foto: Youtube/Moderna familjen
Foto: Youtube/Moderna familjen

Väl i bilen på väg hem från husvisningen tas problematiken kring en potential flytt upp återigen.

– Det här blir svårlöst, om man inte lever tillsammans. Margaux du har alla dina vänner här, och jag har alla mina polare i Bromma, förklarar Jacob.

Foto: Youtube/Moderna familjen

Han menar att det inte är optimalt för ett barn att behöva pendla mellan stadsdelar när det är dags för byte mellan mamma- och pappavecka. Vilket Arnold Skulle behöva göra om de båda flyttade från Stockholms innerstad.

Jacob Liebermanns Förslag bis Margaux Dietz: „Fria till mig“

– Det finns bara ett sätt för att det här upplägget skulle funka, säger Jacob.

– Du vill bli ihop igen?, säger Margaux skämtsamt.

Foto: Youtube/Moderna familjen

– Nej, jag vill inte bli ihop igen, svarar Jacob.

– Du vill bara bo ihop, tillägger Margaux.

– Det här går ju inte om man inte bor ihop. Det är ju det som är poängen. Men du får gärna impulsköpa huset, det är ju asgott att komma dit och hänga. Eller så får du fria till mig så ser vi vad jag säger, säger Jacob med ett skratt.

– Vi avslutar videon nu, säger Margaux.

Vad som händer med en potenziell flytt eller ett kommande husköp återstår att se!


Source: nyheter24.se by nyheter24.se.

*The article has been translated based on the content of nyheter24.se by nyheter24.se. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!