Ionuț Radu a decis să plece de la Inter


Ionuț Radu, portarul român în vârstă de 24 de ani al lui Inter, a gafat în meciul cu Bologna, și a decis să plece de la campioana Italiei, după gafa uriașă din meciul cu Bologna.

Partida dintre Bologna și Inter sa disputat în etapa cu numărul 20 din Serie A, rămasă restantă, iar gazdele au învins nesperat cu scorul de 2-1, după o gafă uriașă a lui Ionuț Radu, titularizat în campionat după aproape un an.

Pentru Inter a marcat Perisic, în minute 3, iar Bologna a egalat prin Arnautovic, în minute 28, și a dat lovitura în minute 81, prin Sansone, după gafa portarului român.

Impresarul lui Ionuț Radu a anunțat că portarul român a decis să plece de la Inter

După ce a fost crirat și de presa din Italia, Ionuț Radu ia comunicat impresarului său că vrea să plece de la Inter, în vara acestui an, la o echipă care să îi acorde mai multe șanse.

Deși contractul său expiră în vara anului 2024, Ionuț Radu vrea să joace mai mult și, cel mai probabil, va căuta înțelegere din partea lui Inter să fie împrumutat la o echipă la care să poată evolua.

„Radu a greșit, dar a fost și ghinion. El e puternic și de caracter. Alegerea lui e să plece de la Inter, pentru că va veni și Onana (nr Andre Onana, fostul portar al lui Ajax), poate că a fost neliniștit și din cauza asta și pentru că a fost trimis în teren în ultimul moment.

Rămâne eroarea, dar e un portar mare și va demonstra în continuare lucrul acesta. A jucat doar un meci în Cupa Italiei.

Îi apreciez pe Inzaghi și pe coechipierii lui Radu, care l-au consolat și l-au apărat după meci. Au făcut-o toți, mai puțin Handanovic, care nu cred că a vorbit cu el”, a spus Oscar Damiani, la Radio Goal.

  • 4 Millionen Euro und Cota de Piață von Lui Ionuț Radu, potrivit Transfermarkt.
  • 1 singur meci a jucat Ionuţ Radu pentru Inter in der aktuellen Saison der Serie A.

Source: Prosport by www.prosport.ro.

*The article has been translated based on the content of Prosport by www.prosport.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!