Ionuț Badea se teme ca UTA să nu ajungă la baraj după 0-2 cu Rapid


Înfrângerea suferită de UTA în fața Rapidului, 0-2, la afectat pe antrenorul arădenilor, Ionuț Badea (46 de ani), care se teme ca echipa să nu ajungă pe locurile de baraj.

Rapid reuşit să se impună cu 2-0 in deplasarea de la UTAiar antrenorul arădenilor atrage atenția că lucrurile trebuie reglate în cel mai scurt timp.

Tehnicianul „Bătrânei Doamne” se teme că echipa riscă să alunece spre locurile de baraj, de care acum o despart șapte puncte.

Ionuț Badea se teme ca UTA să nu ajungă la baraj

Ionuț Badea ia în calcul că UTA poate ajunge pe locurile de baraj, cu toate că este la șapte puncte în fața lui CS Mioveni – care are, însă, un joc mai puțin disputat.

Antrenorul arădenilor este mulţumit de felul în care au evoluat elevii săi în fața giuleștenilordar spune că este nevoie de mult mai multă luciditate în fața porții nachteilig.

„Evident că nu este ceea ce am fi așteptat. Am intrat foarte rapid cu 0-1 în repriza a doua și lucrurile au început să se schimbe. Nu am mai luat deciziile corecte. Adversarul ne-a mai surprins o dată pe contraatac. Speram ca următoarele meciuri să fie mai biune, cel puțin la nivel de concentrare. Am avut situații clare, pe care nu le-am fructificat.

Rapid a reușit să închidă acele culoare pe care ni le doream și să lovească pe contraatac. Rapid are jucători cu multă experiență, care știu să gestioneze momentele cheie în favoarea lor.

Dacă Miculescu ar fi marcat, ar fi fost altă partidă. Toată echipa a avut cifre, dar nu am marcat. Defensiv sa pierdut din organizarea tactică pentru că am riscat mai mult. Sunt Chestiuni pe Care le-am văzut acum. Avionul nostru, astăzi, sa prăbuşit. Speram să îl reclădim cât mai repede.

Trebuie să ne gândim exact cum să construim mai departure ace grup. Diferența este foarte mică, oricând poți ajunge la locurile de baraj sau pe locurile din partea de sus a clasamentului“, a declarat Ionuț Badea la finalul partidei.


Source: Prosport by www.prosport.ro.

*The article has been translated based on the content of Prosport by www.prosport.ro. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!