HOTEL U PARIZU SVOJOM VERTIKALNOM BAŠTOM VRAĆA PRIRODU U GRAD

Novi-Hotel Villa m ukupne površine 8.000 kvadratnih metara nalazi se u 15. pariskom arondismanu Montparnasse (Boulevard Pasteur). prirode u grad“.

Villa M je pod umetničkim vođstvom Philippea Starcka osmišljena kao organska kreacija i zaista jedinstvena ‘zelena’ zgrada koja štiti i podstiče urbani biodiverzitet, čime su ispunjeni i ciljevi plana ozelenjavanja grada Pariza.

Ulaz u hotel Villa M vodi direktno u prostor za dnevni boravak i restoran sa otvorenom kuhinjom, koji omogućuje pristup terasi na zadnjoj strani zgrade sa stablima smokvi. U podzemnoj etaži smešteni su konferencijski prostori i kancelarije za sastanke, dok se na dva sprata iznad nalazi 20 „otvorenih kancelarija“ i co-working prostor uz teretanu sa bokserskim ringom i sobe za jogu.

Hotel je smešten na četiri najviša sprata zgrade, i nudi 67 soba i šest apartmana, a mnoge od smeštajnih jedinica imaju balkone ili terase ispunjene zelenilom. Tople, zemljane boje glavna su odlika hotelskih enterijera, što se odnosi i na najveći apartman Pasteur, koji je smešten na uglu sedmog sprata i ima dve terase.

Na krovu se nalazi bar sa voćkama i bujnim zelenilom, koji dizajneri opisuju kao „viseću oazu“ s koje se pruža pogled na ceo Pariz.

E2-Portal


Source: E2 Portal by www.e2.rs.

*The article has been translated based on the content of E2 Portal by www.e2.rs. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!