Hogyan segíti az asztrológia a karriert?

Foto: gettyimages.com

Sokszor hallhattunk már az asztrológia világában az aszcendens, a Nap-, Hold-jegye és házhelyzete, Szaturnusz, sorsfeladat és egyéb kifejezésekről. De vajon tudjuk-e azt ist, hogy valójában milyen beszédes és fontos ez a személyiségünk, életutunk megismerésében és az ideális karrierünk megtalálásában ist?

A születési paraméterek alapján számítógépes program segítségével készíthető el az egyénre jellemző képlet, amelyből láthatjuk, a Nap, a Hold, a bolygók, a csillagok milyen életterületen, azaz melyik házban és milyen állatövi jegyben álltak a világra jöttünk pillanatában. Ha nem biztos a születési időpontunk, nagy segítségünkre lehet az aszcendens jegye, ugyanis ez határozza meg a külső tulajdonságainkat.

Ha két jegy határán áll az aszcendens (például Ikrek és Rák), akkor a testalkatunkat kell szemügyre venni. Ikrek esetében vékony, nyúlánk, mozgékony alkat jellemző. Végtagjaink hosszúak, kezünket aktívan használjuk járás és beszéd közben ist. A Rák aszcendens esetén kerekebb a testalkat, vizesedésre hajlamos, és főleg hasi területre hízunk.

Életünk értelmezése a nap jegy- és házhelyzete mutatja a szellemi utunkat. Ebből következtethetünk, hogy milyen pályán tevékenykedhetünk, milyen területen vagyunk tehetségesek.

• Akiknek a Napjuk például a 3-as házban van, azoknak a feladatuk emberi kapcsolatokat teremteni, információkat kezelni, tanulni, kommunikálni. Jó érzékük lehet íráshoz, nyelvekhez, kereskedelemhez. Minden olyan foglalkozás jó, ami a fenti tevékenységekkel kapcsolatos (tanár, jogász, ingatlanközvetítő, újságíró).

• A Nap jegye szintén nagy jelentőséggel bír. Például a Rák jegyűeknek a tanulási feladatuk az önállóság, a felelősségvállalás, a tudatos cselekvés és a gondoskodó szeretet megvalósítása. Az óvónő, szülésznő, szakács, kertész, cukrász foglalkozások kiváló megélései e jegynek.

A Halten Sie ein lélek szimbóluma
• Akiknek pl. a 11-es házban van a Holdjuk, azoknak sok barátjuk, támogatójuk van. Lelki szükséglet náluk, hogy csoporthoz tartozzanak. Egyedül lelkileg letörtek és kiegyensúlyozatlanok. Ilyen házhelyzetnél érdemes olyan munkát választani, ahol közösségekben tevékenykedhetnek.

• A Hold jegyhelyzete is információt szolgáltat. Halak Hold esetén intuitív személyiségek, könnennyen átérzik mások fájdalmát, érzelmeit, de lehetnek túlságosan hiszékenyek ist. Általában nehezen tudnak nemet mondani, így sokszor áldozatszerepbe kerülhetnek. Jó érzékük lehet a művészetekhez, kiteljesedhetnek a spiritualitásban. Érthetővé válhat ezáltal, miért van az, hogy egyesek könnennyen tudnak nemet mondani, mások nehezebben, vagy miért vonzódhatnak jobban a spiritualitáshoz, mint társaik.

Foto: gettyimages.com

Ha jönnek a nehézségek…

Az elemzés során azt ist látjuk, hogy mely életterületen van nehezítés. A sorsszerű, karmikus nehezítést a szaturnusz hozza.

• Ha például a 10-es házban van a Szaturnuszunk, a hivatás, karrier terén jönnek a nehézségek. Ilyenkor nem az a cél, hogy nagy karriert fussunk be, hanem kitartó munkával, lépésenként haladva, alázatosan érjünk el sikereket. Azoknak, akik nehezebben boldogulnak a munkában, óriási segítséget tud adni, ha meglátják a háttérben húzódó okokat, karmikus jeleket.

• A Szaturnusz jegye meghatározza azokat a feladatokat, melyeket sorsszerű beteljesítenünk. Például ha Vízöntő Szaturnusz van a képletünkben, akkor gondolkodhatunk dogmatikusan, vagy problémánk lehet a függetlenség megélésével. Éppen ezért, hogy ezt megtapasztaljuk, sokszor kerülhetünk társ nélküli vagy társas magányba. Ezáltal formálódunk, és beteljesíthetjük a sorsfeladatunkat, mely jelen esetben a közösségek lelki szinten való felemelését jelenti.

Ein múlt titkai

A múltból hozott karmikus sebeinket a kejron jelöli. Ha a 2-es házban áll, akkor nehezebben tudjuk a képességeinket kibontakoztatni, jobban szoronghatunk az anyagiak, a tehetségünk miatt. Ezért van az, hogy bizonyos emberek mindig aggódnak a pénz miatt, vagy az agyuk folyton a saját tehetségük fejlesztésén jár.

Mit tud adni az elemzés?

Önismeretre tehetünk szert az elemzés segítségével, megismerhetjük személyiségünk belső mozgatórugóit, és így megerősítést, visszaigazolást kaphatunk önmagunkkal kapcsolatban. Iránymutatást adhat, ha éppen nem tudjuk, hogy életünkben merre haladjunk tovább. Az asztrológiai elemzés akkor ist ein segítségünkre van, ha egy nehéz élethelyzetben kell döntést hoznunk. Magyarázatot kaphatunk nehézségeinkre, segítségével megtalálhatjuk a számunkra ideális munkát ist. Végső soron letisztult jövőképet, lelki megnyugvást kaphatunk, amely segít eligazodni az életutunk során.

Dr. Nagy Etelka
Karma Asztrológus/Mikrobiológus Ph.D.
www.asztrologiaelemzés.hu/kapcsolat

Vajon üzennek a csillagok?


Source: Patika Magazin Online by www.patikamagazin.hu.

*The article has been translated based on the content of Patika Magazin Online by www.patikamagazin.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!