Hagyományteremtő ingatlanközvetítői gálát és szakmai találkozót tartottak

Első alkalommal rendezték meg a Immobilien-Stars exkluzív szakmai eseményt az ingatlanközvetítői szakma részére. A szervezők – Leskó Zoltán, független ingatlan- és hitelközvetítő továbbá Görzsöny Péter, ingatlan-értékesítő és proptech szoftverfejlesztő – küldetése, hogy egy szorosabb együttműködést hozzanak létre – egy olyan szakmai fórumot, profi ingatlanosokból álló „keménymagot”, melyben a tagok bármikor fordulhatnak egymáshoz, legyen szó ajánlásról, információ- vagy tapasztalatcseréről. A célkitűzést elérték a szervezők, hiszen elkezdődött egy komoly eszmecsere, közös gondolkodás, és legfőbb szándékuk, hogy egymást erősítsék, segítsék. A nagy sikerre való tekintettel szeptemberben szervezik meg a következő rendezvényt.

Az este folyamán szakmai előadások, korlátlan svédasztalos vacsora, ingatlanos témájú kvízjátékok, tombolasorsolás, zene várta a 110 vendéget, hogy színvonalas keretek között, fergeteges hangulatban beszélgessenek a következő időszak helyzetéről, változásairól, kihívásairól. A szervezők célja az volt, hogy megalapítsanak egy szuper proaktív közösséggel és informális, kötetlen, baráti hangvételű kommunikációval egybekötött szakmai platformot.

– Nem csupán versenytársak vagyunk, hanem egyúttal egymás támogatói. Közös célunk a szakma megbecsültségének növelése, az összefogás erősítése, valamint a know-how átadása. Mindezt úgy, hogy közben remekül érezzük magunkat – mondták a szervezők egybehangzóan – Leskó Zoltán és Görzsöny Péter.

Egy szerelemprojekt, amit valós igények hívtak életre

Az ingatlanszakma megítélése nem éppen a legkedvezőbb, a folyamatosan változó piaci helyzet pedig nap mint nap komoly kihívás elé állítja az ingatlan értékesítőket. Leskó Zoltán és Görzsöny Péter szerint értelmetlen versengés helyett kölcsönös támogatásra valamint a szakma megbecsültségének növelésére van szükség.

A Real Estate Stars gálaestet idén tavasszal az országban elsőként, hagyományteremtő szándékkal indították útjára, a jövőben rendszeresen terveznek hasonló rendezvényeket. Feszengős, tenyérizzadós találkozó helyett egy lazulós, jó hangulatú estét valósítottak meg, hiszen így sokkal gördülékenyebben ment a kapcsolatépítés. A gyönyörű, exkluzív helyszíntől (a Duna-parton található Stopper állóhajó) a színvonalas programokig (stand up és szakmai előadások) odafigyeltek arra, hogy minden apró részlet tökéletes legyen.

Az érdeklődők egy pörgős szakmai kvízen is részt vehettek, ahol értékes nyereményekért tehették próbára tudásukat. Nem titkolt szándékuk a csapatépítés – az egy asztalnál ülő ingatlanosok már a játék során megtapasztalhatták a közös együttműködés élményét.

További részletek az eseményről:

https://www.realestatestars.hu/


Source: Ingatlanhírek by ingatlanhirek.hu.

*The article has been translated based on the content of Ingatlanhírek by ingatlanhirek.hu. If there is any problem regarding the content, copyright, please leave a report below the article. We will try to process as quickly as possible to protect the rights of the author. Thank you very much!

*We just want readers to access information more quickly and easily with other multilingual content, instead of information only available in a certain language.

*We always respect the copyright of the content of the author and always include the original link of the source article.If the author disagrees, just leave the report below the article, the article will be edited or deleted at the request of the author. Thanks very much! Best regards!